Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Már összeállt a gép 99%-ban, és meg is rendeltem a legtöbb alkatrészét, de a memóriát még utoljára megvariálom, hogy biztosra tudjak menni. Amibe kerül:
ASRock B650M Pro RS
AMD Ryzen 7700X
A memóriát DDR5 2x16GB-al tervezem, 6000MHz-et néztem ki, mivel itt vannak EXPO támogatásos modulok. Van CL36 és CL30, itt megéri az utóbbi azt a felárat? Alábbi kettőn vaciálok most, de nyitott vagyok bármilyen javaslatra, tanácsra:
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5N
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CMK32GX5M2B6000Z30
Az alaplap az utóbbit felsorolja a támogatott modulok között, míg a G.SKILL-t nem találtam listán. (tudom, nem tesztelik minden modullal, ennek az RGB verziója működik a lappal külföldi fórum szerint 6000 MHz-en) Nem akarom túlbonyolítani, összerakom, frissítem BIOS-t, majd expo bekapcsol, és pörögjön 6000 MHz-en szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest