- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz
#82860288 #51183 üzenetére
Szia.
Köszönöm. Szerintem rosszul fogalmaztam (bocsi). Nos a lényeg az online adás lenne. Pl. Vodafone tv-t rá tudjam küldeni pc-ről tv-re wifin keresztül. Hasonlót szeretnék, mintha össze lenne kötve a pc, és a tv HDMI-vel, így nemes egyszerűséggel át tudom húzni a tv-re a pc-n nézett tartalmat. Csak én ezt wifin keresztül szeretném megoldani, mert nem túl elegáns áthúzni a lakáson a HDMI kábelt.Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Következőben kérném a segítségeteket. Nos adott egy asztali számítógép, ami utp-n keresztül kapja az internetet. A pc-t össze szeretném "kötni" egy wifi, és DLNA képes tv-vel vezeték nélküli kapcsolattal. Amit pl. szeretnék. Megnyitok egy bármilyen adást az asztali pc-n, és azt wifin, vagy DLNA-n keresztül rá tudom küldeni a tv-re. Létezik ilyen megoldás?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ismertek androidra olyan programot, amivel meg lehet szabni, hogy mikor melyik wifi hálózatra csatlakozzon fel a készülékem?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel videót tudok csinálni fényképekből zenei aláfestéssel, effektekkel. Szeretnék egy igényes videót összeállítani.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest