Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy szükségem lenne egy ingyenes video konverter progira, ami mondjuk FHD-ból sima HD-t csinál, a lényeg a kisebb fájlméret. Valamint az, hogy ne tegyen rá semmilyen vízjelet, ne legyen idő, vagy fájlméret korlátozás.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
Üdv!

-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy címke készítő progira. Régen az open labelt használtam (office depot-os progi) de win 8.1-en nem akar működni.
Most próbáltam már egy rakás ingyeneset, de vagy trial verzió vagy nem lehet importálni excelt. Most az Avery Design-el küzdök mert xls-t nem tud, csak dbf-t, viszont az office 2010 nem tud már dbf-be menteni. Az add-in és konvertáló (xlt - dbf) progik szintén nem akarnak működni.
Tud valaki esetleg egy egyszerű excel fájlt importálni tudó progit?
Üdv!

-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok PC-re valami egyszerűbb kollázskészítő progit? Csak ingyeneset javasoljatok légyszi, és elég valami egyszerűbb is. Vagy esetleg egy képnézegető progi ami tud ilyet!?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
-
menledge
senior tag
Na hát, úgy néz ki eldőlt!

Lubuntu lett a nyerő, legalábbis virtualboxba meg voltam vele elégedve. Most már csak marad az éles bevetés, erre még várni kell kicsit, mert most arra nincs időm.

-
menledge
senior tag
Köszönöm a tippet, egyenlőre a Lubuntut próbálgatom, és tetszik is!

Megpróbáltam feltenni rá a pipelightot.. persze most halt be a retek klub oldala is, szóval még nem tudom tesztelni, h mit alkottam...

De ha sikerült, akkor maradok ennél, ha nem akkor nézem amiket ajánlottál!

-
menledge
senior tag
Tudom, h nem lesz olyan! Na de azért egy start legyen már benne...
Én elfogadom, h másvilág. Azt is tudom, h nem fog egyik pillanatról a másikra menni, de ez a gép muteré... na most örül, h netezik aztán jólvan... Szóval még az h Foxot kirakom asztalra, de kell neki egy "start" kikapcsolóval együtt. Ezért mondtam, h legalább hasonlítson rá.
Egy ideig elég sokat foglalkoztam Ubuntuval, aminek talán a legnagyobb a magyar fóruma, de nem voltak jó tapasztalataim... Elég bunkóak voltak, úgy kezelték az embert, mint aki ezeréve linuxal foglalkozik, stb. Persze ez csak az én tapasztalatom...
Szóval először gondoltam, h jó lesz az Ubuntu v Kubuntu, vagy akár a Mint, de aztán utánnanézve, azok se a legszerényebb hardverigényűek a linuxok között. Ezért keresek tovább.

-
menledge
senior tag
Köszi kipróbáltam a Puppyt!
De... nagyon nem fogott meg. próbáltam már Ubuntut, Kubuntut, Mintet. Ezekhez képest 100x bonyolultabbnak tűnik.
Elég nehéz kiigazodni rajta. "Start" sincs benne. Legalábbis az alapban. Próbáltam egy XP változatot is, amit a magyar fórumon is hirdettek, de az meg tele van szórva 1000 féle fölös progival...Szóval most a Lubuntu jön..

-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Látom most elég nagy "vita" van erről.. azért én feltenném a kérdést.

Van egy ilyen kis Acer netbook. Milyen oprendszert ajánlanátok rá az XP váltásához?Netezésre, office-ra van főleg használva.
Előre is köszönöm válaszotok!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elég nehéz kiigazodni rajta. "Start" sincs benne. Legalábbis az alapban. Próbáltam egy XP változatot is, amit a magyar fórumon is hirdettek, de az meg tele van szórva 1000 féle fölös progival...