Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabi
tag
-
tgabi
tag
Hali!
Én a winamphoz keresek egy vizualizációt, ami olyan mint az oszcilloszkóp, csak éppen 3D-s és teljesképernyőn is megy. Ez is egy gyűjteményből volt az alap 'default' vizu. Régebben megvolt nekem de mára elfelejtettem a nevét. Ha valaki emlékszik rá legyen szíves közölni.
Thx.
Üdv. -
tgabi
tag
Hali!
Volt régebben topikja egy olyan programnak ami win xp alatt a nem aktív ablakokat ''megdöntötte'' és háttérbe rakta, olyan volt mintha 3d-s lenne, csak annyi volt a baja hogy nem frissítette azt az ablakot, így pl winampnál mindig ugyanazt a képet láthattuk ami az inaktívvá tételkor éppen látható volt. .Net framework is kellett a programhoz, hasonló volt a crystalxp-hez.
Tudom ez nem sok de aki akkor kipróbálta remélem annak eszébe jut mi volt ez a progi.
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest