- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Ez teljesen világos ha már úgy oldotta meg az istenbarma hogy a kiszedett fájlokat is külön dekódolni kell. Módosítás után egyértelmű a visszakódolás majd BNK-ba varázsolás.
Most már csak azt kell kitalálni hogy a Wwise Launcher ablakon mit kell pontosan telepítenem, mert elég sok variáció van és végül közel 9GB helyet is felemészthet a telepítés.
Mielőtt ide írtam volna már megvolt ez a Launcher, csak mivel felületes angol tudásom nem talált BNK kezelésre utaló nyomokat, úgy fordultam ide. Az a megoldás is jó lenne ha csak kitörlöm azt az egy hangot ami nem kell, de eddig mindenhol csak kibontó meg nézegető programot találtam, szerkesztőt nem. Ez a Wwise meg igencsak komplex, ha nem overkill egy szimpla törléshez. De jó nekem ez is csak találjam meg azt a részét ami erre alkalmas.
Kékes525nek is köszönöm.
-
SchumiBácsi
őstag
Üdv all!
BNK kiterjesztésű fájlokat mivel lehet editálni? Ezek olyan fájlok amikből egy adott játék kiolvassa a hangjait/zenéit.
A kibontásra van program, az így nyert WEM kiterjesztésű fájlok OGG/MP3 fájllá alakítása is megoldott, de a BNK módosítása nem.
Van egy "modern" játék és ki szeretnék szedni belőle egyetlen hangot vagy módosítva visszatenni de képtelen vagyok rá mert ugyan a SOUND könyvtárba ugyanaz a hang megvan szólóba is, de hiába törlöm mert egy másik BNK fájlba is benne van, amit ugye ki tudok olvasni, de már nem tudok vissza alakítani a játék számára az ominózus hang eltüntetésével.
Biztos van ilyen program, csak amit eddig találtam addig jut hogy a szóban forgó BNK nem támogatott, holott direkt arra van kitalálva.
Előköszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest