Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Van egy 29.5" ASUS ROG Strix XG309CM IPS Gaming monitorom IPS, 21:9 ultrawide képaránnyal (2560x1080, 1ms válaszidő, 220Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync) és HDR-rel.Filmekhez milyen lejátszó ajánlott ilyen képarány esetén?

Az a bajom, hogy a legtöbb film alapból nem 21:9-es képarányra lett valamiért renderelve, holott maga a kép eredetileg az volna, csak a francos 16:9 miatt hozzárenderelik az emberek az alsó és felső fekete csíkot is, ami tök baromság, hisz akinek 16:9 van, annak úgyis ott lesz, de így akinek 21:9 van, annak meg körben ott van a fekete csík! Fent és lent kb. 5cm, oldalt pedig van az 12cm is!
VLC-t használok, ott: jobb klikk->Videó->Levágás->2.39:1 kb. működik, de nincs erre valami kényelmesebb megoldás lustáknak?

-
Geresics
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem értem.
A VLC lényege az volna, hogy nem kell hozzá semmi, nem? Felteszek egy Windowst, meg egy VLC-t, aztán már megy is minden. Legalábbis régen így volt! Most is ez történt! Feltettem a legújabb Win10-et, az alaplap cuccait, a legújabb nVidia szoftvert, a legújabb VLC-t, és ennyi.Azt mondjuk nem tudom, hogy az új Win10 mit nem tartalmazhat, amit a régi tartalmaz, ugyanis a Microsoft eléggé kiherélte (pl. nincsenek benne nyomtató-driverek sem feleslegesen), de még a hálózati meghajtót is mókolni kellett, hogy megtalálja...
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
Kukucs!
VLC helyére keresnék valami frankó média-lejátszót!
A helyzet az, hogy már sok gépen szívtam vele, és most a saját gépemen is észrevettem, hogy mióta újraraktam a Win10-et, szaggatnak a videók, amik előtte hibátlanul mentek! 1080p60 akciókamerás felvételeket vágok, és renderelek. Először azt hittem rosszul rendereltem, de aztán megnéztem a forrásfájlt, és az is szaggat, pedig Win-install előtt semmi baja nem volt...
Szóval itt az idő, hogy átszokjak valami másra, de nincs túl sok kedvem végigpróbálni 10 programot, hát inkább kérdezek először!

-
Geresics
addikt
Azért kereslek benneteket, mert este rögzítenem kell egy webkonferencia beszélgetést, és mivel nem nagyon rögzítettem még webes felületről élő képet és hangot, ezért gondoltam megkérdezlek benneteket a témáról: mivel tudom ezt megtenni?
Gondolom van valami program, ami viszonylag felhasználóbarát, és csak egy REC gombot kell megnyomnom... Ha bárkinek van ötlete, azt szívesen veszem!
Előre is köszi a gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest