- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Igen!
WinXP
Partition Magic 8 -al próbálkoztam velem anno legutoljára, de sikeresen kinyírta a win -t"Xp alatt például Xp-vel
"
Várom az ötleteket. Én már próbáltam win alól simán megváltoztatni a partíciók betűjelét, de ez valahogy nem lehetségesVagy lehet én vagyok láma, pedig megjelenése óta XP -t használok
-
A Super nem konvertálja, pedig elvileg képes volna rá...
Valami hibát ír ki, h. a Flash-fájl sérült v. a fejléce ibás...
A második linken pedig csak shareware programok vannak (mindössze két flash animáció átalakításáról volna szó), a frreeware programok nem azt a célt szolgálják, amire nekem szükségem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mercedes topic
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Hobby elektronika
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest