Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pc360
addikt
válasz

banán007

üzenetére
						foobar2000 és freedb vagy discogs plugin, illetve a tagelő programok, mint az Mp3tag, a MusicBrainz Picard, vagy a TagScanner
 - 

Iginotus
addikt
válasz

banán007

üzenetére
						Ennek is ugyanaz a baja. Sajnos ők sem tudják megnyitni. Sajnos ha nem indexelhető nem is látszik. Szóval még mindig forbidden.
Pl most úgy gyorsítottam, hogy a total commanderben ctrl+n el megnyitottam a letöltést és oda copiztam amikor tudtam hogy a fájl nevei 1-2-3-4-5 re végződtek mert egy előadás sorozat. Szépen és gyorsan le is szedte mindent

AtHoS Régebbi Falshgetben találtam ilyent, meg általában a letöltős prgik is tudják, de azok sem látják a fájlokat. Tehát * karakterrel mindenre keresne, de 0 látható fájl van a könyvtárban. Szóval nincs miből keresnie. Persze ha pontos hivatkozással nyúlsz a fájl után akkor megtalálja és leszedi. (De ehhez tudni kel a fájl nevét amit egy két lépcsős html-ből lehet kiszedni.)
Próbálkozok... - 

cigam
titán
válasz

banán007

üzenetére
						Nem létezik. Ez kb akkora feladat, mint egy pohár vízbe cseppentett tintát újra szétválasztni vízzé, és tintává.
Hangban úgy néz ki, hogy az énekes (általában)középpre panorámázzák, ezért ha a sztereó felvételből kiveszük a mono komponenseket, akkor kivesszük az énekes hangát is. De. Nem csak az énekes van középre panorámázva, hanem sokminden más is + n+1 fx ki van panorámázva, amit szintén nem szűr ki ez az egyszerü módszer.
Ma már elég elterjedt a karaoke, már magyar bolt is van hozzá. Ott elöbb találtok jó megoldást, minthogy egy szereóra lekevert felvételeből kibűvészkedni az énekes hangját. Esetleg megkeresitek a midi verziót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
 - Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
 - Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
 - Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Számomra idegesítő