Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Akos1994 #41947 üzenetére
Gyanítom, hogy PNG-t akartál írni, ugyanis az az a formátum, ami tartalmaz átlátszósági értékeket, és ezért tudod a gombot bármilyen háttérre illeszteni. A BMP-vel nem mennél semmire,
azt a formátumot ráadásul senki sem használja már. A PNG minden szempontból jobb.Tehát, ha a PNG-t is beírod a keresésbe, akkor már kidob pár olyan oldalt, ahol olyan formátumban is engedi letölteni a generált gombokat. Amúgy meg Photoshop...
-
Kernel
nagyúr
válasz
Akos1994 #33372 üzenetére
Ilyennel kár is volt próbálkozni, az a program nem erre van kitalálva, élő rendszeren belül működik.
Van lehetőség a registry-fájlok (System, User) megnyitására a Regedittel (Fájl, Struktúra betöltése), abból ki lehet másolni egy-egy ágat, amire szükség van, utána egy kis szerkesztést kell a végezni kulcsneveken (Notepad, Csere) mivel ilyenkor megváltozott néven (útvonalon) jelenik meg a Regedit alatt.
Ezt a legszükségesebb programokon el lehet végezni, már amelyiknek a beállításai ilyen módon át is hozhatók. A rendszerbe mélyebben beépülő, főleg MS programoknál ez nem feltétlenül megy, vagy külön utána kell nézni.
Pl. IE tárolt jelszavak kódolt formában vannak a registryben, ami szintén csak az élő rendszeren belül fejthető vissza, kívülről csak egy adathalmaz.
Vagy vannak olyan programok, ami .ini fájlba ment, azt könnyen át lehet hozni, pláne én például törekszem ilyen programok használatára, ami jól hordozható, vagy legalábbis szeretem tudni, mi, hol tárol. Így szükség esetén ki tudom bányászni a kellő adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest