Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
- Mert azt nem ismerte fel a Skype, meg a böngészőben nyíló chatszolgáltatósok. Hogy a tester miért ismerte fel, nem tudom
- Újraraktam sima rendszerrel, most az a helyzet, hogy a kamerát észleli, nem kér media feature packot, viszont fekete a kijelző, mintha lenne valami a kamera előtt, de nincs értelemszerűen
- win7-et nem tudtam felrakni, mert az AHCI driver nincs benne a telepítőben és hiába tallózom ki neki telepítésnél, nem észleli. Régi Win7 simán felment rufusos boottal, de az már nincs meg (valami másik telepítő kéne, de hivatalosan szokásos Win7-ek már nincsenek, warezon meg az van, amit próbáltam)
- Win10-en belül a driver a helyén van az eszközkezelőben, és az IOBit sem talál helyette valami frissebbet/megfelelőbbetUgye Win10-en is ment amúgy a kamera évekig, csak az utóbbi időben írja ki az online tester, hogy egy másik szoftver használja. Gondoltam format segít... Kipróbáltam sok mindent (gépházban adatvédelmi engedélyezés, appengedélyek, bios-ban kerestem hátha letiltodott, de nem találtam sort rá vonatkozóan, driverfrissítés -uninstall reinstall, regedit stb.)
Sok cikk szól, hogy nem megy Win10-en. De gondolom régi már a hardver és ez a kamera épp nem adta ki az új Win10-en, hiába működött a régin, a tied meg kiadta.
Még 1-2 dolgot megpróbálok, aztán ha nem, akkor külsös kam. Ennyi idő alatt már 10x elsétálhattam volna a MediaMarktba vagy valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest