- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Gabesz87 #52690 üzenetére
Nem lesz olyan, csak mondom. Teljesen fölösleges vacakolni, amikor vannak jobb és valóban ingyenes programok. Az összefoglaló tetejéből 2-t már írtak is. Szóval ezek az opcióid, mind ingyenes és beállítható úgy, ahogy szeretnéd:
Remote Utilities
RustDesk
Chrome Remote Desktop
A TeamViewer-re legjobban talán a Remote Utilities hasonlít, az AnyDesk-re meg a RustDesk. Az előbbinél annyi a vacakolás, hogy egyelőre a Windows az Agent-et gyanúsnak véli (ez az, amit azon a gépen kell futtatni, amit irányítanál). De ha rendszeres a távirányítósdi, akkor úgyis érdemes a Host verziót telepítened, a távirányító oldalra pedig a Viewer-t. Részletesebb leírás.
-
Cs1csó
titán
válasz
Gabesz87 #52690 üzenetére
A "licence reset" alatt mit értesz átküldenéd a leírást?
(Nemrég dobbantani akartam TeamViewer-ről vagy 4 alternatívával próbálkoztam de nem voltak jók. A Google remote-ot igaz nem próbáltam)
Nekem is volt már "üzleti felhasználást érzékeltünk" esetem küldtem nekim egy emailt és már másnap "feloldották"
Van ilyan módszer amivel "azonnal" email írás nélkül is lehet ez elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest