Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Nem ismerem az itteni tapasztalatitokat, hogy milyen jellegűek kérdések, segítségkérések szoktak lenni, de nekem személy szerint eszembe sem jutott ilyen jellegű transzparencia.
Ezért is egészítettem ki előzőleg a kérdést, hogy adatvédelmi szempontból is megfeleltetett, saját fiókból indított lekérdezés megoldható-e (vagy valami hasonló).
A weboldalak/szolgáltatók gdpr szerint kezelik a személyes adatainak, viszont hasonló jellegű adattárolás (saját adatainkra vonatkozó) a felhasználóknál ezek szerint nem valósul meg. Pedig egy ilyen email fiók cserélnél még praktikus is lenne. Kb. valami kuki lista szerűség. Sajnos nem ismerem a lehetőségeket, ezért is jöttem ide kérdezni, laikusként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest