Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Free Download Manager-ből csakis a 3.9.7-es verzió! Az még normálisan beállítható és egy fájlt is tud feldarabolva, több szálon tölteni. A böngészőtámogatást érdemes kikapcsolni - mivel ugye régi verzió -, ellenben a vágólap tartalmát figyeli, ha beállítáod. Csak kimásolod a fájl helyét és fel is ajánlja letöltésre. Én csak a plusz jelet szoktam használni, az is elég.
Néha bevetem, ha valamilyen fájlt az adott szerverről csak nagyon lassan tudok szipkázni. Amúgy más értelme nincs az ilyen letöltőprogramoknak, főleg annak, ami még többszálú működésre se képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest