Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
modflow
üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora

Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest