- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem értem a 2GB-os-tapasztalatos részt. Azért feltételezem, mert azt sem érti, miért szenved még valaki nemWin10-zel. Hát azért. Ez a távolba mondós hát akkor vegyen jobb gépet, meg ne használja ezt meg azt - ezeknek nem vagyok barátja. Nem ismered az élethelyzetét, szokásait. Nem mondom, hogy nincs ráció az ezekben az ajánlásokban, de túltolásba szokott kerülni igen szépen (nemszépen). Főleg, ha ki is van jelentve mellé, hogy nem ördögtől való úgy, ahogy van. Aztán mégis, mert érezze mindenki szarul magát, aki nem a hype vonaton ül vagy nem felel meg az iparági (userági) sztenderdnek, ami szintén egy felesleges presszió. Kivétel ezalól, ha botnet tagjává válik, egyébként a saját adatait úgy veszélyezteti, ahogy akarja, de ez sem igaz, mert ésszel élve egy oprendszer vagy azon futó zsarolóvírusok nem jelenthetnek veszélyt személyes adatra. Szóval ő csak használni szeretné a "szarját", nem kell mindig a hegyibeszéd.
Nem baj, ha megeszi. Az a baj, hogy rendszerint együtt jár az ablakon kivágni akarós belassulással. Linuxajánlásba én személy szerint bele fáradtam. Különben sem tesz csodát, a weboldalak közel ugyanúgy megkérik az árát a működésüknek. Tudom, a linuxalapi filozófiát mondod most ezzel, hogy azért van a RAM - de nem az optimalizálatlan és belassulásba forduló kihasználás miatt van azért - nem lehet áthallásba hozni a hedonista Chrome-korszakkal, jelenideji problémákkal.
Az sem frankó, hogy szinte mindig egy egykomponenses, démonizálható képletre fut ki a történet. Tud szűk keresztmetszet lenni a Win7, de közel sem annyira, mint amennyire itt kitalálták a gyerekek. Ettől függetlenül nem lehet a végtelenségig eldöcögni rajta.A kérdésre a válasz pedig szerintem is a korlátokhoz való igazodás. Jó lenne még tudni mely weblapok fektetik meg. Alternatív böngészők próbálgatása - hardvergyorsítás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest