Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
r4pt0r
üzenetére
"Nekem a NASon a windowsos updateorchestrator (Windows update service része) öl meg, nem lehet kiírtani, mindig megtalálja a módját hogy visszakapcsolja magát és felébressze a gépet."
Utánanéztem és tényleg létezik ez a Win10 probléma.

"if you open its Properties and see, you will not be able to change the startup type – it will be grayed out! So stopping the Service can serve as a temporary measure – you cannot disable it. When convenient you may use the Start button to start the service, or it will be started once you restart your computer."Azért ez durva. Nálam alap, hogy naponta altatom a gépet. Bíztam benne a sok panasz miatt majd változtatnak a W10 erőszakos működésén, de ahogy elnézem egyre rosszabb. (azok számára, akiknek alap, hogy maguk tudják irányítani a rendszert)
Ezt próbáltad már? Állítólag PsTools-ban lehet tiltani.
Disable Update Orchestrator from waking my computer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest