Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Mekkora fájlokat kell letöltened?
Ha van egy link gyűjteményed amit le szeretnél tölteni, minden sorban egy másik link amit mindenféle kattintgatás nélkül, simán le lehet tölteni, (közvetlen link) akkor én lehet írnák erre egy PowerShell scriptet, ami egyenként letölti neked ezeket a fájlokat mondjuk egy txt-ben tárolt lista lapján, és egy megadott helyre le rakja.
Ha publikus dolgokat szeretnél letölteni, akkor egy 10-20 soros minta fájl tartalmat fel tölthetnél, hogy lássam miről van szó, vagy legalább a struktúra világos legyen. -
poirot
őstag
JDownloader 2 program. Magyarul is tud, a nem befejezett letöltéseket tudja folytatni. Időnként próbálja a fizetős részt javasolni, de nem vészes.
Megnéztem a letöltési listámat, szerintem jóval több van, mint 300, amit azért nem törlök, mert így figyelmeztett, ha valamit már letöltöttem.
Most látom, hogy 200 ezret írsz ? Na olyannal még nem találkoztam, szerintem az már gép függő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi