- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #44127 üzenetére
kb megvan a megoldás:
az Essential-Pimből ki lehet exportálni a csv fájlt
a Contakt Import nevű app, pedig nagyon ügyesen megkérdezi, hogy a "filed mappingman" a fejlécben lévő kategóriákat melyiket hova tegye
utána létrehoz a telefonban egy My Contakts (eu.stargw) nevű accountot és abba olvassa be a kontaktokat,
ennyikipucoltam mindhárom google fiókomat (mert okosan mindent rázúdított a telefonra), de egyelőre nem
szinkronizál felfelé semmit. de sebaj, majd azt fogom csinálni, hogy az új számokat valamelyik google accountba mentem, és akkor meglesznek az újak is külön. onnan meg már gyorsan be tudom pötyögni pc-be.és így a kontaktokat essential pimben lehet offline menedzselni, ami azért... mondjuk photoshop vs. paint. persze a paint is jó, nem azt mondom
köszi mindenkik a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged