Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Manapság már nem jellemző, hogy ezer féle archívummal kellene elbánni. Én csak ZIP-eket tömörítek az aláírásomban jelzett weboldalra, és érdekes módon - hiába gondolná szabványosnak az ember - ahány tömörítőprogram, annyi méretű ZIP-et lehetséges préselni. Az összes közül a 7-Zip eredménye a legkisebb (a kompatibilitás miatt az alap Deflate módszeren hagyva, Ultra szinttel). De pl. programok tömörítésénél sokszor a 7z tízszer gyorsabb (főleg, mióta rendesen multicore-osították), további súlyos százalékokat megspórolva.
Az Universal Extractor-t én is nézegettem régebben, de miután alapvető állományokat kitömöríteni bármi tud, nem láttam fontosnak a megosztását. Aztán a legtöbbünk úgyis WinRAR-ozik, legalábbis én a 7-Zip mellé én is telepíteni szoktam, mert annak a legjobb a context menüje (jobb klikkel másik mappába áthúzva is működik a szimpla, vagy akár szeparált mappákba történő kitömörítés). És akkor ott a licensz se számít, mert csak akkor bukkan fel a regisztrációra való felhívás, ha magát az UI-t indítja az ember.
A Windows build frissessége kapcsán nem csak az update-ek csorgása a különbség, de ezt kifejtettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi