- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Köszi a segítségeket. Most már nagyjából kezdem átlátni a dolgokat. Amit igazán akartam az nem lehetséges, ahogy elnéztem. Tehát egy mappa tartalmát csak úgy tudom hard linkelni, hogy az egész mappát hard linkelem, nem pedig abban lévő tartalmat. Ez nem is lenne baj, viszont ha a linkelt B helyen belerakok valamit az megjelenik a forrás A-n is. Éppen emiatt nem működik az egy parancssoros futtatás..
Kompromisszumot kötöttem: A mappa xy mappáját úgy linkelem B mappa xy mappájába, hogy a B mappa xy mappájában létrehozok egy 'Aclone' (jobb nem jut eszembe) mappát és odalinkeli A helyről az xy mappát. Így meg tudom csinálni, hogy a B mappa xy mappájába pakolhatok mappákat, ami nem fog megjelenni A mappa xy mappájába. Ami viszont igen jó, hogyha valamit belerakok az A mappa xy mappájába, akkor az egyből megjelenik B\xy\AClone helyen.
Hátránya:
azt akartam, hogy egy helyen, EGY SZINTEN legyen az összes adat, de úgy A minden egyes almappában lévő almappájára kéne parancssort írni, ami azért nem jó, mert ha újat másolok be A-ra, akkor arra megint meg kell írni, így viszont automatikusan frissül a linkelt helyen.
Másik hátrány, hogy az A mappa összes almappájára mindenképp kell egyenként írni egy parancssort (persze ezt majd automatizálva megoldom, meg ezt csak egyszer kell megcsinálni, mert A mappa igen ritkán változik egyes szint mélységen.)
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de amúgy nem az szerintem. Köszi a segítségeket. A szoftver, ami meg ezt tudja szerintem nem nagyon létezik, úgyhogy marad a jó öreg parancssor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged