- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Tehát azt mondod, hogy ha rákötök egy HDD-t a gépre és Win másolóval (vagy egyéb másoló szoftverrel) átmásolom a B mappa tartalmát rá, akkor az A mappáról linkelt adat nem fog átmenni?
Ha ez így van, akkor hagyom az egészet, mert nekem pont az kéne, hogy különböző helyeken legyenek meg az adatok és ne foglaljanak 2,3,4x annyi helyet és ne kelljen 20 különböző helyről összekukázni sima másolásnál (esetleg szinkronizálásnál). Ilyen nem létezik 2016-ban?
Van, hogy valakinek csak az A mappa kell, valakinek a B és így tovább. Jelen helyzetben úgy működik csak, hogy egy helyre be van ömlesztve minden aztán szépen kimazsolázza az illető, az azért durva. Tuti, hogy kell legyen erre megoldás. Annyira azért nem specifikus ez a dolog szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest