- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Írtam, hogy teszteltem és leköveti, akkor miért állítod az ellenkezőjét?
Vagy mit jelent nálad az, hogy "leköveti"? Nem azt, hogy a linket a onedrive mappába téve, nem a linket tölti fel a felhőbe hanem a link által mutatott valós adatot? Mert ezt kipróbáltam és működik a dolog. Sőt régebben az egyik felhőszolgáltatónál (nem emlékszem melyik volt) úgyis működött, hogy csak a fájl vagy mappa parancsikonját! pakoltam be a szinkronizáló mappába.
Próbáld ki, csinálj egy hardlinket egy fájlról a onedrive mappába és webes nézetben meglátod, hogy az eredeti fájlt fogja feltölteni.Nem fogom a onedrive mappába belepakolni a képek, videók, könyvek, projektek stb. mappát, ha erre gondolsz. Ez már csak azért sem működhet jól, mert pl. nem minden képet, projektet stb. akarok szinkronizálni. Azaz nincs szelektív szinkron lehetőség, így kénytelen lennék két fő könyvtárban tárolni a képeimet (egy ami szinkronizálódik és a onedrive mappában van, és egy ami nem). Meg vannak olyan szoftverek aminek pl. a folyton változó alkatrész könyvtárát is jó lenne szinkronizálni és a programban nincs lehetőség áthelyezni őt más könyvtárba, meghajtóra.
Jó lenne ez a hardlinkes megoldás, csak nem tudom, hogy meglehetne-e azt csinálni, hogy ha törlöm az egyik linket akkor törölje az összes többit és az eredeti fájlt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest