Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SipiBcs
üzenetére
előbb a kissebbítendőt kell összenyomni, majd a másikat bővíteni. Gpartednél látod grafikusan mit művel

Ha nem elsődleges, hanem logikai, akkor a logikait csökkent, majd az ezt tartalmazó partíciót is, utána a másikat növel. Ha nem világos, akkor inkább mentsél a adat partíciódról... vagy vidd szervízbe, pár ezres, de kész. -
válasz
SipiBcs
üzenetére
Hali!
Hát vannak alap dolgok amivel tisztában kell lenni. Én segítettem egy versenyzőnek ilyen átméretezésben, direkt legyártottam a partíció struktúrát és ehhez készítettem a leírást, ennek ellenére több száz giga ment a levesbe(igaz nem voltak értékes adatok közte, csak sok), pedig nem vagyok tapasztalatlan a témakörben, 1-2 hetente mindig hoznak valami kütyüt, amin ilyen műveletet kell végeznem . Egyszerűen átsiklottam azon a ponton, hogy bekérjem a pontos partíció struktúrát/infókat a fórumtárstól (pontosabban bekértem, csak Ő nem küldte én meg nem erőltettem) és mégsem olyan volt, mint amit "leszimuláltam"...
Szóval informálódni és csak biztosra menni, értékes pótolhatatlan adatok ne legyenek a HDD-n ha megpróbálkozol vele.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest