- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #13200 üzenetére
Így tudom én is, csak az AVC vs H264 nem volt tiszta.
De kezdem megérteni mi kell nekem.
Olyan program, amivel tudok encodeolni videót h264(avc1)-el VARIABLE bitrate segítségével, és ami tud resize-olni 1080p-ről 720p-re de a lényeg a variable bitrate-n lenne, hisz kissebb mérethez nagyobb minőség társul, és hogy AVC1-et használjon konkrétan.
ötlet?
-
Chaser
legenda
válasz
WonderCSabo #13200 üzenetére
CUDA műkdésével tisztában vagyok, csak valahogy rá kellene venni a playert hogy használja is
Alapból sajnos a media plyer home sem használja, ahogy a dxva-t se, de azt be lehet neki állítani. Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi. A core AVC-ben be leet állítani, hogy a player használja a CUDA-t, vannak olyan filmek amik dxva szabványnak nem felelnek meg, megnézném az nv módszere mit szól hozzájuk meg mennyit fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest