- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
ViZion #28304 üzenetére
Cobian Backup én ezt használom cégnél és otthon is.
Tud növekményes módban is menteni. -
Met
nagyúr
válasz
somasz #28269 üzenetére
Az a baj hogy bármivel tisztítod le érezhető lesz hogy valami gond volt vele.
Csökkentett módban registry gyomlálás?
Esetleg nem keresgéltél?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
File kezelő alkalmazást keresek.
A Total Commander jó csak hiányzik belőle a jobbklikkes menü.
Igazából a Total Commander és a windows intézőt kellene összegyúrniUtóbbinak az a hibája hogy nem két ablakos.
-
Met
nagyúr
Létezik valami program amivel a telepített programokat tudom backupolni egy win reinstall előtt? Hogy utána egyszerre vissza tudjam tenni.
Driverre tudom hogy van ilyen.
-
Met
nagyúr
Létezik ingyenes program ami pdf-ből lapozós pdf-et konvertál?
-
Met
nagyúr
Mi annak a zene lejátszó proginak a neve aminek nem a hagyományos equalézere van hanem csak 2 zöld peak ami ha hangosabb a zene akkor átmegy a piros tartományba?
Mint a régi kazettás deckeknek volt. -
Met
nagyúr
Melyik író progival tudok dts wav fileokat úgy kiírni dvd lemezre, hogy asztali lejátszó lejátsza és meg is maradjon a dts formátum?
Az is jó megoldás lenne ha audio dvd-t kapnák végeredménynek. -
Met
nagyúr
Ventillátor fordulatszám szabályozása csak a Speed Fan létezik? Mert nem igazán jöttem rá, hogy működik
-
Met
nagyúr
válasz
Biriboyka #7215 üzenetére
Én a VSO Convert X to DVD-t szoktam használni, több file-t is belerakhatsz, feliratot hozzáteszi ha van (felirat file és film file neve ugyan az legyen), gyors (a gépemen 1 film olyan 30-45 perc) lehet minőséget állítani, tud menüt készíteni.
A Winavi Video Converter is konvertál dvd-be de úgy rémlik feliratot nem tud.
Esetleg még a The Film Machine. Ő is tud feliratot konvertálni és ki lehet választani, hogy milyen kodeket használjon. -
Met
nagyúr
válasz
petersonal #7145 üzenetére
Én egy jar kiterjesztést ismerek, az pedig a Flashget átmeneti file formátuma, amíg nem tölti le rendesen addig jar a kiterjesztést ad neki.
De itt többet megtudsz -
Met
nagyúr
válasz
Digital #7129 üzenetére
Nem szép dolog a kémkedés de néha hasznos
Ebben az esetben csak keylogger jöhet szóba, menti a leütéseket, időnként screenshotokat ment ha kell, mindezt láthatatlanul, nem kerül be a startmenübe, program files-ba, egy bizonyos bill kombinációval lehet előszedni a háttérből.
-
Met
nagyúr
Van még a Microsoft Project-hez hasonló program? Esetleg olcsóbb
-
Met
nagyúr
Olyan program kellene nekem amivel árajánlatokat lehet írni egyszerűen, sok képpel árakkal, olyasmire gondolok, hogy egy táblázatba beírom a cikkszámot, árat stb. és ez alapján a progi szépen behívja a képet és összefésüli a doksit.
Wordben elég sokáig tart 30-40 termék esetén
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest