Hirdetés
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy E8400-et hajtok. (3.7Ghz-en :-) )
Viszont elgondolkodtam a cserén, és azt szeretném megkérdezni, hogy a 30-40e Ft körül kapható CPU-k közül mi most a jó vétel, mi az ami jól tuningolható és hasonlók.
AMD és Intel is érdekel!
Jelenleg egy 6850 Vga-m van, de ha ezt lecserélem akkor egy 6950 vagy nála gyorsabb kari lessz a gépben szóval azt is ki kellene, hogy hajtsa.
Amiket én néztem:
AMD Phenom2 1055T X6
AMD Phenom2 X4 970 BlackIntel Core i5-2300
Intel Core i5-2500
Intel Core i5-2500K (itt a K mire utal?)Ezek közül mi a legjobb vétel ár/teljesítmény ill. csak simán teljesítmény szerint?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz bivalyolo #28649 üzenetére
Akkor mondjuk úgy érezhető lenne a változás?
Mert nekem nem elég ha 1000-el több pontot ad egy teszt, legyen gyorsabb a rendszer fusannak jobban a játékok, ez az ami számít!
Amugy szeretek tuningolni... Csak általában nincs szerencsém a procikkal lásd nekem csak 3.7-et megy az e8400, van akiknak jóval 4 fölött...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz BigBlackDog #28652 üzenetére
Megnyugodtam...
i5 2500K + Gigabyte GA-PH67-UD3 amit most kinéztem magamanak hirtelen.
Elég vad lenne a 4.5Ghz hát még az 5Ghz!
bivalyoló:Köszi az infót neked is, igen a 4mag lenne számomra az igazán fontos, meg persze a modernebb teknika sem mellékes..
-
Czimby
addikt
válasz LTwinHU #28663 üzenetére
Szerintem az alplap és a proci legyen mindíg a lehető legjobb(amit a pénztárca enged), később könnyeb vga-t cserélni de alplapot+procit már nem.
Hosszú távra így éri meg gondolkodni szerintem.
ui: Ja és szerintem is SB
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Csak egy kérdés: AM3+ foglalatú lapban mennek az AM3 vagy AM2-es procik?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Szeretnék összerakni egy új, belépő szintű gépet, egy 10 éves gyerkőcnek.
Kiváncsi lennék, hogy a mostani integrált vga-s cpu-k mire képesek?
Az Intel Celeron G540-et néztem ki, ill az AMD AMD A4-3300-at.
A kettő közül melyik az erősebb grafikai szinten?
Gondolom HD film lejátszás mindkettőnek menne, játékokkal mi a helyzet?Péter
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hosszú távon mivel járnék jobban?
Intel Core i5 4570 vs AMD FX 8320
Játékra kellene egy 7870 es kari mellé, 2x4Gb 1866Mhz memóri társaságába.
A fogyasztás nem érdekel, a megbízhatóság és az időtállóság viszont igen!
Szerintetek melyik legyen?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Gamer gépet szeretnék összerakni 1080p-s játékra, 300e Ft-os keretből.
De ebbe a monitornak is bel kell férnie, így marad kb 260e- a gépre, minden kell ház, a régi őskövületből semmi sem költözik át.Kérdés, hogy mi lenne most az a Processzor ami jó páros lenne egy RX 480 vagy GTX 1060 mellé.
Esetleg alaplapot is ajánlhattok mellé.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Tudom, hogy jó márka és gondolom a típus is bevált, de ha kicsit faragni kell az árból ezen a kettőn tudok, ahogy néztem egész jó házak vannak már 10-11e-ért is , és ezek a gépek már nem hőerőművek mint az 5 évvel ezelőttiek. Tápból pedig csak FSP, Chieftech, Thermaltake ja meg Codegen jöhet szóba ha ezt cserélném.
-
Czimby
addikt
Gondolom egy FSP Hexa 400W is jó és árban 5e-el olcsóbb, vagy TT Hamburg 530W ami az én gépemben is van az is 15e alatt meglenne és ha jól tudom ajánlott típusok. Így a házon + tápon spórolnak több mint 10e-t ami mehetne pl egy 2.1 hangfalra.
-
Czimby
addikt
Egy 14 éves fiúnak lesz a gép, szerintem őt még nem érdekli annyira az, hogy párdB-el halkabb legyen a táp, és igényesebben legyen kivitelezve.
Teljesítményben egy szinten vannak, az FSP is rendelkezik a megfelelő védelmekkel, a gépre biztos nem veszélyes, az egyértelmű, hogy a be quiet egy jobabn felszerelt táp, csak nem biztos, hogy nekünk azokra az extrákra szükségünk is van.
Egyébként értem én, hogy csak jót akarsz, de ugye mások az igények.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Új gépet rakok össze ismerős fiának játékra.
60e Ft-ig melyik proci most a bestbuy? 5600X vagy inkább valami 1700-as Intel? Gondolom az a foglalat időtálóbb mint az AM4.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Akkor marad az AM4 a büdzsé ennyit enged.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz Dr. Akula #103676 üzenetére
Köszönöm ez tényleg egy mindent kimerítő irás!
A baj az, hogy az egész gépre 350e a keret, ennyit szánnak rá. Így az költhető összeg kb: Ház 20e, Táp 30e, Lap 50e, Proci 60e, Memória 30e, SSD 30e, VGA 120e + oprendszer és el is fogyott a pénz...
-
Czimby
addikt
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!
5700X-lesz egy B550-es lapban.
És majd idővel váltunk AM5-re.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz hokuszpk #103707 üzenetére
Anno amikor egy éve magamnak vettem VGA-t egy árban voltak az alaza-n és valamiért 6650xt mellett döntöttem.
Hiába a +2Gb VRAM valamiben gyengébb volt a 7600, próbálom felidézni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest