Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Értem, ha Intelnél maradsz akkor szerintem fontold meg apróról az i3-at, mert az említett progik örülnek a HT-nek és még olcsóbb mint az FX4100.
Itt egy i3 2100 vs FX4100 összehasonlítás: [link]
A tesztelt játékokban még néhány fps-el jobb is az Intel, programokban pedig picivel jobb a FX4100 de drágább is azzal a picivel.A G1610 szerintem jobban megéri mint a G2020, a különbséget a helyedben félretenném és gyűjtenék egy későbbi i5-re.
-
Rypejakten
addikt
VGA igényes folyamatoknál hamarabb fogyna ki a szufla a kártyából, mint a a cpu-ból. ezt máshogy nem tudom megfogalmazni.
túlmisztifikálod a tuning dolgot. kb. 5 perc alatt belövöd a beállításokat az uefi-ben, és utána évekig nem kell hozzányúlnod.
a hűtő meg nem ratyi. hangosnak hangos, de hűt rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Nem kötelező tuningolni az FX6300-at. Turbóval megy 4.1GHz-en. A gyári hűtő ventilátorát ha a bios nem jól szabályozza, az alaplap cd-jén lévő tuningszoftverrel is be lehet szabályozni. Ha úgy állítod be, hogy csak 65 foknál kezdjen emelkedni a fordulatszáma és 75-nél érje el a maxot, akkor játékok alatt szinte hallani se fogod. Egy 7790-es vagy 7850-essel pedig tökéletes párost alkot. Vagy mehet mellé a GTX650Ti vagy GTX660 is.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
bluyoo
nagyúr
Így hogy nem szeretnél tuningolni szerintem egyértelmű az I5. Csak összerakod , bekapcsolod a gépet és kész.
Én egy i5-2310-et használok egy GTX560oc mellett teljesen meg vagyok velük elégedve.
FX-6300 vs I5-2400 Az igaz hogy nem pont I5-2320 de nincs nagy különbség köztük.
cpu-world FX-6300 vs I5-2320(#46122) 3shae
"azért ne feledjük már el, hogy elutalt neki egy valag pénzt, ezért ILLENE mondjuk felvenni a telefont, vagy választ írni a levélre." +1 Ahogy mondod! Én is voltam hasonló cipőben és roppant idegesítő amikor nem hajlandó kommunikálni a másik fél ......[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
DR|FTK|NG
veterán
Az i5 4440/4460 és az i5 6400 nagyjából egy árban vannak, és a teljesítményük között is csekély a különbség. Az i5 6500 ezeknél erősebb, az nagyjából az i5 4590-nel van párban. Az i5 6500 kicsit drágább, és erősebb.
Alaplapnak vegyük a Gigabyte B85M-D3H(-A)-t, és az utódját, a Gigabyte B150M-D3H-t - (egész) olcsó, de jó deszkák. Utóbbi ~6k-val drágább.
A 8GB-os DDR3-as, illetve DDR4-es KIT-ek között ~3-4k különbség van.
Plusz ~9-11k-ért kapunk egy (C2C) erősebb procit, újabb platformot(DDR4, s1151), amihez tovább(nem időtartamra, hanem időpontra gondoltam) lehet kapni hardvereket.
Szerk: A BCLK emelésével(Skylake-nél nem okoz instabilitást) lehet tuningolni a non-K Skylake procikat is Z170-es lapban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest