- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motar
tag
válasz
-Mosquito- #270 üzenetére
Én ezt néztem [kép] Raiffeisen fül alatt. De tény, hogy nem olvastam végig az egész oldalt.
-
Motar
tag
válasz
-Mosquito- #268 üzenetére
https://iqom.hu/mypos/
Én innen rendeltem, Raiffeisen számlával már csak 1.25%.
Nem tudom nélküle mennyi, valszeg több, de lehet tranzakciós fix díj nincs akkorse. -
Motar
tag
válasz
-Mosquito- #265 üzenetére
Nekem is simán 1.45%. a készüléket 1* kell megvenni, ajánló kóddal ingyenes a legkisebb.
De a sumup is 1.95%... -
Motar
tag
Sziasztok! Autóba szeretnék nyomtatós terminált. Most a kicsi sumupot használom, ami ugye nem az! Sumupéknàl nyomtatós csak külön dokkal van, sokkal inkább valami praktikusabbra váltanék.
Itt jön be a mypos.
Jó lenne, ha nem kellene állandóan tölteni lévén kocsiba használom. Gyors ki-be kapcs kellene. 3 lehetőség van, combo, carbon, n5. Carbon felé huznék, most akciós is. Az n5 nekem teljesen ugyanaz, nem tudom miben tud mást, de biztos vagyok benne, hogy arra nincs szükségem. Combo meg csúnyább, de talán jobban bírja az akksiSzóval pro, kontra véleményre lennék kíváncsi. Én elsőre, ahogy írtam a carbont választanám. Ráadásul Raiffeisenes vagyok és az IQOM-nal most külön ez megkötés is ennél a típusnál, nem tudom miért. (Jobb lenne az 1.75%, de nem ez döntene. Csekély a különbség.)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest