- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid #12939 üzenetére
Dehogynem. [link] Én egy ilyet vettem Amazonról. Tetszés szerint cserélhető benne az SSD, de ez csak olyannak ajánlott, aki ezt ki is tudja használni. Amúgy teljesen jó cucc, thermal pad is van benne, nem melegszik az SSD. Egy dolgot rühellek benne, a pici kábelt. Ez a hossz inkább laptopokhoz lett kitalálva, nem toronyházakhoz.
De, ha visszaolvasol, akkor azt hiszem egy olcsóbb Axagon külső házat is ajánlottak, ami, bár zárt, de teljesen jól működik benne az SSD. Szerintem hétköznapi usernek egy olyan több, mint elegendő. Nekem satás SSD-hez van külső Axagon házam és nagyon elégedett vagyok vele. -
válasz
margithid #12937 üzenetére
Nincsenek meglepetések. 1-2 jó akciót ki lehet fogni, de amit kevés pénzért adnak, az nagy eséllyel annyit is ér. Egy jó pendrivehoz zsebbe kelle nyúlni, de igazából a napokban volt téma, ha jól emlékszem, hogy sok esetben többet ér egy külső SSD házat venni, majd abba valami elfogadható minőségű SSD-t. Még lehet, hogy olcsóbban is kijössz, csak éppen a termék mérete nagyobb lesz. Kompromisszumos, azt kell eldönteni, hogy neked mi éri meg.
Szerk.: mondjuk azt nem írtad, hogy mire kellene a pendrive? Ha 1-2 doksit hozni-vinni, akkor kb. azt mondom, hogy majdnem mindegy, csak normális márka legyen. -
Nekem telepítési célra egy 32 gigás pendrive van. Fel van rá telepítve a Ventoy, majd annak a mappájába bepakolgattam egy rakás telepítő isot. Van egy win10 meg egy csomó Linux. Így egy drive sokminden telepítésére is alkalmas lehet.
-
Sziasztok,
Adatok hosszabb távon történő tárolásához (másodlagos mentés fényképekről 2002-2021) milyen külső adathordozót érdemes választanom?
Nézegetem a külső merevlemezeket és a pendriveokat is, de nem merek egyenlőre dönteni. Személyes tapasztalataitok mi ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- WD Purple 2TB
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest