- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
-
Balli
őstag
Egy kérdésem azért lenne: ugye lehet belerakni fotópatront, s ha igen hogy s milyet? Mert a termékleírásban azt olvastam, hogy lehet, s ugye ha azzal nyomtatnám ki a képeket akkor szebb, jobb minőségű lenne
-
humax
senior tag
na gari huza sok evet egyut
-
Balli
őstag
Na megvettem a 2355-ös modellt, nagyon jó néz ki
Egyenlőre még itt tartok, mindjárt beüzemelem
Mondjuk az több mint röhej hogy nem mellékeltek USB kábelt
Főleg egy ilyen nem épp olcsó profi kis gépnél- S azt külön kell venni
-
Lacza
senior tag
Most vettünk egy 6210-est és király
-
Balli
őstag
Ok, köszi az infokat holnap- várom a további észrevételeket
Főleg a képnyomtatási része érdekelne, hogy milyen minőségben tud kinyomtatni egy fényképet mi a minőségi eltérés e s a között ha elvinném előhívatni valahova. Nyomtatópatronok jártak a géphez vagy azt külön kellett venni?- azt tudod esetleg hogy azok milyen árban vannak, s hány patron kell a gépbe?
-
humax
senior tag
a debreceni mm ben van.
ma vettunk egyet kolegamnak,
szines nyomtatasa tokeletes.
gyorsan szepen scanner.
a papir kiadasa nem gyors.
a kepeket is jo nyomtat,aszta reszet nem nagyon volt idom ra porobalni,de szep volt.
most nincs idom holnap tobet irok -
Balli
őstag
+ még a 2575-ös annyiban különbözik a 2355-től hogy mindent hálózaton is tud-gyakorlatilag ez a fő különbség! Ez viszont egy átlagfelhsználónak 1általán nem fontos
-
Balli
őstag
Voltam az MM-ben sajna nem láttam ezt a gépet, csak ezt 60ért:
[link]
Viszont az MM honlapjan megneztem a szórólapot, s ott 44.999,- Ft-ért láttam. Akkor most nem 39.999,-
Egyébként a fent belinkelt 2575 miben jobb a 2355-nél? Mert én a HP oldalán található adatlap alapján csak annyit vettem észre, hogy a 2575-ös picit gyorsabban nyomtat, biz.esetekben hangyányit gyorsabban másol- ennyi a különbség
Ja s ráadásul a 2355-nek több kártyanyílása van több formátumot fel tud ismerni
Te tudtál meg egyébként valamit a kütyüről?
Probáltam tesztet keresni, de sajna nem találtamCsupán ennyit: [link]
-
humax
senior tag
hat az ujssagban az van irva hogy PC nelkul is megy.
de az van irva hogy fenymasol is,de hat szovegre ais jo lesz,az mar nem tudom.
most megyek megnezni,majd este irokrola.
van egy 4.5 cm lcd is -
humax
senior tag
HP psc2355 multifunkcios. mmban39990. sulinetben.
mit tudtuk rola? -
Erika 911
csendes tag
HP Photosmart 8150 nyomtatohoz kérnék tanácsott akitudna segiteni a beállitásában e-mailban jeleze köszi elöre is a segitsségeket
-
Balli
őstag
HP PHOTOSMART 8150, 38.999,- Sulinetben, erről mi a véleményetek?
Bővebben: link
Esetleg: HP PHOTOSMART 8050 44.900,- Sulinetben
Bővebben: link
Kiszeretném használni még a sulinetet mielőtt megszűnne, szerintetek érdemes beruházni egy ilyen fotónyomtatóra? Egyáltalán olcsóbban kijön egy fénykép ha egy ilyen nyomtatóval nyomom otthon, mintha előhívatnám valahol???
Minőségileg megfelelők? -
rdi
veterán
föl
-
rdi
veterán
up?
-
rdi
veterán
És színes lézerben mi a véleményetek? Itt sztem három versenyző van: Konica, HP és Xerox, igen de melyiket?
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Max_Power #19 üzenetére
Lehet, hogy a 1610 csak 30ezer és csak 15öt kell érte fizetni a sulinet miatt, de a starter toner csak 1000 oldalas. Egy 2250 70ezer, tehát 20ezerrel többe kerül, csak éppen 5000 oldalas a tonerje (a starter is) és hát maga a nyomtató is enyhén szólva sokkal jobb
Úgyhogy szvsz érdemes rászánni azt a pénzt.
-
cafat
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó multifunkciós nyomtatót sulinetbe? 40-50k rá a keret. Köszi
-
Max_Power
tag
up
-
Max_Power
tag
Felhozom egy kicsit a témát!
Lézernyomtatót keresek sulinetben, amíg van még rá lehetőség, minnél olcsóbban, beleértve az üzemeltetési költségeket is, milyen nyomtatót érdemes mostanában venni? -
UHHH
őstag
i350et neztem canonbol magamnak... olcso, vajon jo is?
-
Barohawk
aktív tag
Vegyetek HP5150-est ez 27000 és 30000 között mozog Színes tintasugaras.
Patron hozzá üzletben 5k(fekete) 6-7k(színes)
Vagy HP 1010-es lézert ez 60k -
UHHH
őstag
Szeretnek valami olcso nyomingert sulinetben, van tippetek?
-
kristoft
csendes tag
Szerintem a canon 865i. kb 55eft.
az összes általam nézett osztrák és német teszteken mind felhasználói oldalról mind független teszteken közel 100ot teljesített.
A probléma csak az volt vele, hogy megrendeltem több mint 1 hónapja, de azóta nincs magyarországon. -
Rampagaj
csendes tag
Canon nyomtatóból melyiket tudjátok ajánlani
-
morzsol
aktív tag
Esetleg a 7660 nem elég?! Tudtommmal ugyan azt tudja, mint a nagyobbik. Na jó, nincs színes kijelző...
70-80 körül épp nincs ilyen nyomtató. Vagy lejjebb, vagy 100 tájéka. -
Ergil
aktív tag
Szia! En egy multifunkcios HP-t vettem 80 korul a csaladnak. Van benne scanner, kartyaolvasok es a fotokat is szepen nyomtatja.
PL karacsonyi ajandeknak masoltam vkinek cd-t, es idom nem leven nem kellett szorakozni a scannelessel editalassal, hanem kikapcsolt szamitogep mellett csak raraktam az uvegre, es 1 perc mulva kesz volt a szines masolat!!!
A4-es fotot is nyomtattam mar vele nekem teljesen megfelel.
Nagyon tudom ajanlani...
Asszem 2275, vagy vmi ilyesmi a szama
Ergil
[Szerkesztve] -
G@b
csendes tag
szerintem érdems beruházni egy multifunkciónális gépre,én biztosan azt vennék.
-
T_bee
aktív tag
szerintem is 7660 vegyél
nekem is ilyen van bár nem sulinetre és nagyon jó minőséggel nyomtat fotót, szöveget pedig elég gyyorsan nyom
úgyhogy best buy -
l4ci
tag
HP Photosmart 7760, ez bruttó 60 körül van, legalábbis én ennyiért vettem az ősszel. Elég jó kis nyomtató, szerintem megéri az árát. Igaz, hogy kell hozzá venni egy fekete patront, ha csak szöveget akarsz nyomtatni, de PhotoRET 4-et tudja, és szerintem szépen nyomtat.
-
Rampagaj
csendes tag
Milyen jó minőségű nyomtatót vegyek sulinet akcióban kb. 60-80 E Ft értékben, amivel főleg fotókat és cd borítókat nyomtatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest