Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Szaki2 #17411 üzenetére
Köszi. Átlagosan hová lehet szerinted tenni a költségeit?
Régen ugyebár az volt, hogy a lézer üzemeltetése sokkal olcsóbb, de tudjuk, hogy vannak nagyon drága tonerek, meg ott a dob, a fuser. stb. Illetve időközben megjelentek a tartályos nyomtatók is, mint például ez a Canon család.
Vajon egy költséghatékonyabb lézerhez képest ez hová tehető?Az előzőek alapján tényleg a G3420 lesz a befutó. Ugyanaz, mint a G2420, csak wifivel.
-
válasz
Szaki2 #17207 üzenetére
A kapott gyári fekete tinta bele se fért az összes a tartályba. Az egyik flakon fele még megmaradt.
Akkor menet közben változtattak a fekete tinta kiszerelésén, mert én a két hónapja vett G2420 nyomtatómhoz 2 egyforma flakon fekete tintát kaptam, így a fekete tinta is egy teljes flakonnal betölthető volt a nyomtatóba.
A másik flakon meg bontatlanul várja a betöltés szükségességét.
-
PociAti
őstag
válasz
Szaki2 #17037 üzenetére
Annak az Epson médiának nem véletlenül film az elnevezése és nem fotópapír.
Ebben a 23 éves PDF-ben is hivatkoznak már rá, mint egy ősrégi nyomtatóhoz ajánlott nyersanyag.
Epson hivatalos megnevezése: S041071 EPSON Photo Quality Glossy Film (A4) -
vbbb
őstag
válasz
Szaki2 #17014 üzenetére
Szia, igen! Nagyon szépen gyorsan nyomtat, könnyű és tiszta az üzembehelyezése is!
Szerintem a tinta sem drága hozzá, azt viszont nem tudom milyen időközönként kell bennne a hulladékgyűjtőt cserélni.Canon MC-G02 Maintenance Cartridge (eredeti)
Szerintem érdemes rögtön 2db-ot venni belőle ha postázni kell, de ha boltban meg tudod venni személyesen kb 3-4000Ft az ára.
Létezik hozzá resetelő chip & szivacs (esetleg kimosni?), amit egyenlőre csak külföldi oldalakon találtam. Ennek ára elég borsos kb 20 ezer forint plusz a posta és tax. Szóval ilyet csak hardcore felhasználóként vennék. Esetleg ha jobban elterjed és könnyebben olcsóbban beszerezhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest