- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gergoh
csendes tag
üdv !
Érdeklődtem a Traveller-ről korábban, azóta megvettem. Azaz nem én hanem a szülők de nálam van még tesztelésen.
szerintem nagyon jó kis gép. Ami a hangot illeti, gondolkoztam a traveller és a 370 s között, de a traveller lényegesen halkabb volt mind a 2-tőt kipróbálhattam a boltban (látszik, hogy a traveller új fejlesztés) Szóval semmi hangja ami zavaró lenne filmet is néztem rajta és nem zavaró a hűtés (de ezt igazolja a prohardveres cikk is ami most jelent meg, csak a tesztben g450 szerepel, a traveller pedig g550 tipus ami szerepel a noti dobozán is ill. alján (csak leragasztották albacomp felirattal) Szóval a g550 még komolyabb is egy fokkal attól a g540-től.(amiről csak jókat ír a prohardver)
Még fő különbség a 370-ben nincs firewire, és ddr memoja és csak sis-es a chipkészlete,
míg a traveller van firewire, ddr2 memo, és INTEL 915 GM+ ICH6 cipkészlet GMA900 videovezérlő (8 tól 128 mb)
És az Albacompba pénteken rendeltük meg (Miskolcon) szerdára már megvolt egyéni összeállításban: 1,4 celeron M proci 1 mb cashe-el, 1 gb memoria ddr2, 80 gb vinyó, és dual dvd rw, +xp home (és egy mote book táska is van a tartozékok között) és így volt bruttó 225.000 (még kaptam törzsvásárlói engedményt is mert náluk vettem a videómat és a videokamerámat korábban)
Szóval én osztom a prohardver véleményét és nagyon megvagyok elégedve a traveller (m550g) tipussal!
szerintem megérte a 370 s helyett a travellert választani (kb.5-7 ezer ft volt a difi csak...)
És ami még furi, hogy az eredeti clevo 550 g 300 ezer felett van. -
gergoh
csendes tag
üdv !
érdeklődnék van e valakinek Albacomp Avtiva Traveller notija?
elég jó az összeállítása (intel 915 chipset/intel Gma900 (max128 mb, firewire, ddr2 memoria, igény szerint összeállíthatod a konfigot proci, hdd, vinyó.szerint és bővíthető később,stb.)
én kb br230-ért celeron m procival 1400 (l2 cache 1Mb), 1Giga ddr2 rammal, 80 giga vinyóval (5400-as samsung) , dupla dvd iróval tudnám megvenni szerintem ez jó ár érte.
szívesen hallanék róla tapasztalatokat, előnyöket, hátrányokat. A boltba láttam az eladó bekapcsolta de semmi hangja nem volt bootoláskor, bekapcsolt egy 370 s-is annak volt egy kis hangja (de az se volt vészes)
aki tud többet a travellerről írjon.
üdv mindenkinek...
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest