Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz KFORboy #149580 üzenetére
Igazából a hűtés már nem lesz gond, mert a ház és a billentyűzet önmagában olyan vacak, hogy a túlmelegedés már nem oszt, nem szoroz. Az utóbbi 2 év egyik legtrágyább gépe a 330-as. 250-ért már kapnál HP Pavilion Powert ugyanilyen hardverrel, ami nem tejfölösdobozból van és a hűtés is bírja ezt a terhelést. Ezzel a Lenovoval pont a pénzkidobás klasszikus esetét valósítod meg.
(#149579) Pew : HP Probook 450-et nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz KFORboy #149580 üzenetére
Szia!
Én is hasonló válaszokat kaptam mint Te, amikor érdeklődtem a laptop felől (i5, 8gb ram, 4gb-os VGA). Másfél hónap használat után annyit tudok írni, hogy a HDD-SSD csere sokat segített a laptop gyorsaságán, de ez szerintem mindegyik gépnél így van.
Billentyűzete, anyaghasználata szerintem nem rosszabb a kategória társainál, nyilván nem 400ezres kategória.
Hűtésének van hangja, de együtt lehet élni vele.
Mondták a rossz szervizhátteret, hát én egy emailt küldtem nekik csak, de másnap válaszoltak.Tisztelet a Gépésznek!
-
Tikakukac
titán
válasz KFORboy #149698 üzenetére
Mert miért lenne megírva ha frankó? Nem az lenne a default, hogy ha egy szolgáltatást kifizettem a vételárral akkor az működjön, ahogyan kell? Szerintem pontosan de. Értem én, hogy néha már sírás környékezi az embert egy időben kiszállított postai levél és nem békéltetőig elvitt garizásos sztori miatt, de én alapvetően csak azt emelem ki, amikor tényleg nagyon megy a buli. Mikor Asus 48 órán belül alaplapot cserélt késő délután leadott gépen, na az igen, na az volt valami. Vagy mikor 3 nap alatt kicseréltek egy teljes gépet kasztnin kívül a söci mellett, na az igen. De a 30 napos gari és épen visszakapott gép nálam azért ez még nem az.
És pontosan ahogyan írtad, mikor ég a ház, akkor van kerepelés, egyébként " ajj, de hát annyiszor jó is, az a pár eset nem annyira sok". Jah. Aztán ha pont a te géped lesz összekaristolva, akkor meg hüpphüpphüpp. Vagy ha megint sikerül egy országot optimalizálni és pár hónapig nincsen géped dettó megy a pertársaság és én innen soha semmit hozzáállás. Ahogy el lett játszva már párszor, el lesz megint. Erre bátran rakok fel nagyobb téteteket. A kérdés a mikor és a hogyan.
Az elmúlt pár hónapban is verekedtem Y-os Lenovo garikkal, szóval stay calm, majd szólok ha minden faja.
szemben az IBM-Lenovo régóta híres facca billentyűzeteivel szemben
Wheheheee Az, régóta híres f@sza billzet. Na az tudod mikor volt? 11 éve utoljára. A legutolsó még nem szigetes kezdődően ergya pedig lassan 8. Konzumerben meg kb. sosem. Ott Y510-ig volt egy rendes, utakkal is rendelkező billzet, ami azóta onnan kanyarban sincs. Csak azért jegyzem meg, mert ez így egyes emberekben azt az érzetet keltheti, hogy akár pici csírája is megvan a mai lenovo konzumerben a régi még át nem vett IBM hagyatékból. Semmi. Ég egy adta világon semmi. Adnék egy T60 billztet, Chicony-t is akár, átfogalmaznád sebtében
VMatteo: Kilogolod aztán átlagot vonsz.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz KFORboy #149705 üzenetére
Olyan jó, hogy már megint itt vagy... Itt is...
Alig 4-5 éve biztosan. Amúgy meg 10 éve Ha zavar vagy gondod van vele, tartsd magadban vagy hagyd el a területet. Ha hozzá tudsz tenni, tegyél hozzá. De ne személyeskedj, mert szabályzattól függetlenül azt én sem szeretem Thx.
Ha tisztában vagy a dolgokkal, akkor nem értem az egészet. Értékelhetetlen vs értékelhetetlen. Tesztekben vért pipiltem már, hogy körülírjam az egyes gépek közötti diffit, kb. ennyire értékelhetőek. Ha valakinek meg egyéniben valamelyik nyom annyit a latban, hogy ezért vegyen gamer gépet, tegye. A nyári nem klímás szobában elsült gémingek után jöttem rá igazán mekkora segítség a KVM switch és a rends asztalira kirakott billzet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
zedok
őstag
válasz KFORboy #149698 üzenetére
Sziasztok!
Megnéztem élőben a 2 gépet.
Igazából az Y530 eléggé tetszik élőben. Ami nekem kicsit furább, hogy olyan "zömökebb - sűrítettnek hat" a billentyűzete - de talán azért mert nagyok a kezeim. Viszont nem tűnt ennek ellenére kényelmetlennek.
Ennyire rossz a szervízelése a Lenovonak itthon?
Ami még élőben szembetünő volt, hogy a DELL G5 kijelzője jóval sötétebb volt, max fényerőn is - bár ki tudja mióta áll ott a gép, vagy mi lett beállítva a háttérben.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest