- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
És ez most hogy jött ide? Össze-vissza beszélsz. Attól, hogy egyik gép sem elérhető nem kell megvenni a sz@rt amiről próbáltunk lebeszélni. Vagy tesztelni akarod, hogy meddig bírjuk és mondjuk azt, hogy vedd csak meg i7-el?
btw: az, hogy a boltban mi van vagy mi nem nem a mi dolgunk, nem is tartozik ide. Kaptál minimum 5+ ajánlatot, vedd meg ami van, de előtte mérlegelj az alapján amit írtunk.
-
Gergosz2
veterán
Na azért óvatosan mert az egy összegző oldal:
15.6" képátlójú, 16:9 HD+/FHD EWV LED háttérvilágítás/IPS FHD (1920x1080)/FHD EWV LED-es háttérvilágítással csillogásmentes , Zero Bright Dot , ASUS Splendid Video Intelligence technológia
Szóval ilyen kijelzőkkel szerelt N551JM-ek vannak kint, de típuskódot nem ír.
Pl G551-re is írja, hogy FHD IPS de kétlem, hogy idehaza találnál.
-
laszlobak
tag
Ez IPS-nek írja. Nem mintha sok jelentősége lenne, mert gondolom nem Lengyelországban, lengyel garival akarod megvenni. Én a helyedben magyaroszági forgalmazók linkjeit nézegetném.
Én, ami magyarországi Asus N551 linkeket néztem, az vagy 850-nel volt, és IPS-es, vagy 860-nal volt FHD-s TN-es. De lehet, hogy csak kevés Asus N551-es linket láttam, de túl fogom élni.
-
Gergosz2
veterán
lehet, csak ugye ez vmi lengyel piacra szánt gép lehet. Minden országra jut sok variáns, lehet, hogy ott épp ebből is van IPS-es. Pl. máshol kapni IPS kijelzős G551-et is. Szóval az a baj, hogy csak N551JM-et ír abból meg van egy rakat.
De a fent említett gépek IPS kijelzősek de ettől függetlenül idehaza is lehet még más is. Rá kell kérdezni, bár sokszor az a tuti ha személyesen nézi meg az ember.
Szerk:
De úgy látom N551-ből sem nagoyn kapni már IPS-est, úgy látszik ez is nemsokára kifut. Pl iponban egy hete kaptál volna még .
-
laszlobak
tag
-
szabonagyur
félisten
Jobb persze, de fél évre keresel gépet tudtommal, addig a 850M is elég lesz. Illetve átlag játékról volt szó... elhiszem van pénzed gépre de feleslegesen nem dobálnám ki az ablakon. Új (vagy majdnem újjal) bukni fogsz a pénzeden ígyis-úgyis.
Amúgy véleményem szerint ez most egy végtelen körforgás lett mivel pénzed van rá, gépekből jókat néztél ki nagyrészt, innentől te tudod melyiket akarod megvenni.
-
Gergosz2
veterán
hűtése nem fogja bírni a 4 magos procit. Ugyan ilyet nyúzok, 2 magos verzióval azzal ilyen gond nincs.
Magán vélemény: Ez a hirdetés már eszméletlen régóta kint van anno amikor én is keresgéltem belefutottam. Az eladó meg baromi hülyén hirdet. Az elején drágábbra jött volna ki mintha boltba vette volna meg az ember. Nem tudom de én kerülném ezt a hirdetést, már eleve azért mert kerülöm az olyanokat, hogy "most nincs nálam, majd ekkor meg akkor tudom adni."
-
Szerinted ha egy M4800-at nem lehet eladni akkor ezt mennyire?
(#89635) szabonagyur Szerintem egy N550 ára aprón fél év múlva jóval kevesebb lesz mint a M4800-é, még egy régi W520 is pillanatok alatt eltűnik, 250k-ért szerintem egy M4800 elmegy fél év múlva, egy N550 nagyon nem.
-
runner 125
nagyúr
Szeva,
FHD kijelzős konfig ebbe a keretbe sajnos nem fér bele.
Minimum br. 220k körül kellene letenni érte.Általános felhasználásra természetesen abszolút alkalmas a normál HD panel.
140k környékén én az X550-et sem vetném el. Egész korrekt gép, kellemes anyaghasználattal.
3521 erősen low end, kis túlzással fekete C855 Toshiba színvonal szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest