- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Grave_444 #154484 üzenetére
Igen, elvben igen. Kérdés, hogy láttad-e már az olcsóbb megoldásod billentyűzetét. Ha pedig a képek nem győznek meg róla, próbáld is ki.
Na utána vedd meg irodai gépnek
Nem tudom mekkora tételek pörögnek a cégben, de teljesen biztos lehetsz benne, hogy forintosítható lesz a bevételkiesés, ha ezen kell gépelgetni és touchpad is használatban lesz
-
Khelben
nagyúr
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Grave_444 #113665 üzenetére
Az első olyan gép, amiben 940M van, és ajánlott, az ASUS K501. Ez viszont 180e Ft és mérsékelten bírja a hordozást, de legalább full HD felbontású (TN) a kijelzője.
A 920M és a HD4400 között 5-6% a különbség, viszont a dedikált videókártya fogyaszt, hőt termel, bármikor elromolhat. Nem vagyok biztos abban, hogy megéri.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Grave_444 #113665 üzenetére
Egyértelműen a Fujitsu A514 lenne a legjobb választás. Ha ragaszkodsz a 920M-hez, akkor Dell 5558, de a vga-n kívül mindenben visszalépés a Fujitsuhoz képest. De itt olyan teljesítményekről beszélünk, amik között alig kimutatható a különbség (értsd: amelyik játék diavetítés a HD4400-on, az diavetítés lesz a 920M-en is).
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Grave_444 #113660 üzenetére
Én tudom, ki vagy, értékelem a munkád! Próbáltam válaszolni a kérdéseidre, lehet, hogy nem egy "lelkes újonctól" vártál tanácsokat, de úgy vélem, nem tájékoztattalak félre. Ha elolvasod, hogy mit írtam, vagy visszaolvasol pár oldalt, látni fogod, hogy az általad említett gépek köszönőviszonyban sincsenek azokkal, amit itt ajánlani szoktunk.
A fekete humor ebben a topikban elég gyakori. ne vedd személyes bántásnak! Az a helyzet, hogy amíg te az asztali gépekben vagy profi, addig itt vannak olyanok, akik a laptopokról tudnak mindent (nem magamra gondoltam!).
Szóval, az a helyzet, hogy az ACER nagyjából teljes egészében, ASUS X-széria kompletten és a Lenovo újabban abszolút kerülendő. Ehhez képest te cak ilyeneket említettél, Khelben erre utalt a maga különös módján.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Grave_444 #113660 üzenetére
Többen, többször elmondtuk, hogy (1) töltsd ki az összefoglalót (2) ennyiért nincs olyan gép, amit keresel. Ezek után nem tudom, hogy lehetne még segíteni. Senki nem fogja egy vacak gépre azt mondani, hogy vedd meg, mert nem akarjuk, hogy egy hét múlva visszagyere szidni minket, hogy miért vetettük meg veled azt a szart.
És igen, pontosan 3 Codegent soroltál fel, telibe talált ez a hasonlat.
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Grave_444 #113648 üzenetére
Az első 17"-es gép, ami ér valamit: ez. Ebben van hely m.2 SSD-nek viszont 1,5-szer annyiba kerül, mint amekkora összeget megadtál felső limitnek. Ez azért van, ha 17,3-ast akarsz, akkor ki kell fizetned egy jó 15,6-os árát, plusz a felárat a méretből adódóan.
A laptopszalon.hu megbízható bolt, a HP gépekre +2 év jótállást ad, és a HP.nak egyébként is nagyon jó a szervízhálózata. Ezzel csak azt akarom mondani, ha mindenképpen olcsó 17-est akar venni, akkor HP legyen, legalább a szervíz miatt ne szívjon.
A linkelt Acerrel az a abaj, hogy bár az adatlapja tetszetős, de a z anyaghasználat, a hűtés, az összeszerelés, a kijelző betekintési szögei, a gép strapabírása, a szervíz, szóval az összes olyan dolog, ami nem derül ki az adatlapból, mind gyenge, silány, a gép minden porcikáján a spórolás érzödik.
Vagy válasszon 15"-öst, vagy spóroljon még valamennyit.
-
Tikakukac
titán
válasz
Grave_444 #113648 üzenetére
Nem divat a dupla hely, nem is lesz, amiben 2 befér, az M.2 lesz úgyis. DVD helyére raktok keretet és megoldva.
Megnyugtatom előre is: heti 2 koliba be-ki utazás, ezen kívül 5 nap állás az asztalon eredménye: szétszedni már nem tudtam rendesen kitakarításhoz, mert behullottak a kapcsok körben zsanérnál, 3 csatit kellett tákolni, mert egyszerűen 1 kinyitás után elporladt a felső fekete leszorító.
Jó dolog az optimizmus, legyünk inkább realisták. Nem azért ennyi ez a gép, mert pár évet fog kibírni. Hanem garit. Maybe.
felic555: Valami hasonló kijön, kérdés miben is lesz ilyen hardver, 5558-nak van 140k-ból olyan gép ami 920m és i3. Proci az mondjuk ja az karcsú, de ennyiből kis foci van, notiknál nem asztali ár a belépő, cserébe hamarabb megvan a metszet ahonnan piszok olcsó az erősebb hardver.
M.2 1-2 gépben talán van, de fejből ez sem megy. Túl sok kellene túl olcsón.
-
Tikakukac
titán
válasz
Grave_444 #113639 üzenetére
Hát 17"-os és belépő Acer. Nekem van bőven saját bőrös tapasztalatom a márkával, ami nem prémium azt én úgy nem erőltetném. Viszont amit megcsinálnak az jó, de az tényleg felső liga. Anno voltak TG-k amik órákat vertek akkuban minden a hasonló konfigos gépre és minőségiek is voltak. Tudnak ha akarnak, de ami alul van (meg néha felül is) az olyan, hogy vakarjuk a fejünket ezt mégis hogyan...
felic555: Alice-t én játszottam mikor kijött, nem kell oda második VGA szerintem, a mostani integráltak koppra akasztva viszik. Amit tudni kéne mennyire napocskás helyen akarja tolni, mert akkor fényes dellt mondjuk nem mondanék be, nagyon idegesítené.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Grave_444 #113642 üzenetére
Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád az Összefoglalót, akkor nem menni itt a szájkarate fölöslegesen...
"* : Azért nincs értelme az "Ez a gép jó?", "Ez a gép megéri?" jellegű kérdéseknek, mert egyrészt az összefoglaló kitöltése nélkül nem tudjuk, hogy mi éri meg és mi a jó neked. Másrészt pedig a tanácsokat adók ismerik a piacot, egy adott igényre az összes szóba jöhető gépet meg fogják nevezni. Felesleges linkelni a többit, mert azokat senki nem fogja ajánlani."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest