- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
csokoládé13 #119673 üzenetére
Untig elég az integrált, főleg, hogy az az AMD kártya kb. ugyanolyan erős, mint az integrált Intel. Csak a marketingesek rakatták a gépbe, semmi haszna nincs. Plusz hőtermelő és hibalehetőség, ennyi.
(#119672) Pizza_Hawaii : el kellene dönteni, mi a fontos: a teljesítmény vagy a hordozhatóság. A kettőt együtt ennél jóval drágábban adják.
-
Khelben
nagyúr
válasz
csokoládé13 #98799 üzenetére
150ért minden van, kivéve tartós, erős és színhelyes kijelzős notebook. HP Probook 455 vagy Fujitsu A514, ennyi a választék, gyengített U-s cpu-kkal, gagyi 1366-os TN panellel. De legalább megbízható a garancia és kategóriához mérten normális anyagokból vannak. Ingyenes oprendszer alatt nem tudom, mit értesz, ennyiért nem adnak a gépekhez Windowst. Szerk: találtam neked A514-et 150-ért windows-zal: [link]
gempula (#98798) : Nem tudom, honnan szedték azt a képet az iponosok, de ami nálam volt 5558, abban biztosan volt optikai meghajtó. És nem hiszem, hogy egy ilyen gépet többféle házzal gyártanának.
-
Tikakukac
titán
válasz
csokoládé13 #56983 üzenetére
Ha Quadro-s akkor sok szerencsét hozzá, el kell majd, meg ne merd venni.
Én konkrétan utáltam, de ha problémamentes marad és bejön a felület-design-anyagok stb. akkor egy sima inteles jó lehet.
-
Sheld
senior tag
válasz
csokoládé13 #56983 üzenetére
Határozottan megéri, ha jó állapotban van. Nagyon masszív kis gépezet, én imádtam!
-
premete
veterán
válasz
csokoládé13 #56339 üzenetére
Én az elsőt választanám, az erősebb cpu miatt, valamint az integrált gpu kevésbé szokott meghibásodni.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest