Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz freddyadu #12806 üzenetére
Ha jól látom 3 Gb van benne most egy t6500 mellett (legalábbis pár oldallal ez előtt ezt írtad). Netezéshez szerintem nem szükséges feltétlen bővíteni, nem az jelentené a szűk keresztmetszetet. Persze több, az jobb. Az említett footbal manager nem tudom mennyire zabálja a memóriát, esetleg amiatt lehet érdemes.
Legalábbis nálam hasonló kiépítéssel (C2D 2 GHz, 3 Gb ram, hdd) bőven jól fut a rendszer, nincsenek reccenések, megállások. (Mondjuk én 32 bites Win7-t használok, 3 Gb mellé felesleges még a 64 bit)[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
btudos
nagyúr
válasz freddyadu #23120 üzenetére
160 ezerből nincs új, jó minőségű dokkolható gép, valamiből le kell adni. Egyébként ennyiből Fujitsu Lifebook A532-t érdemes venni, ha elég a HD4000. Szervize az egyik legjobb Mo.-n (természetesen a Dell NBD garanciájával nem versenyezhet, de nem is az az árkategória), elég masszív gép, hiába csak műanyag. Ha nem számít a hangszórók gyengébb hangzása, akkor elég jó vétel.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
freddyadu
senior tag
válasz freddyadu #23549 üzenetére
Üdv!
Erre valaki:Sziasztok!
Nézelődök-nézelődök továbbra is... :-)
Valaki le tudná nekem írni egyszerűen, hogy alapvetően milyen különbségek vannak a Dell Inspironok között:
3520-5520-7520
Mert nekem alapvetően olyan egyformának tűnnek (cpu, ram, hdd, kijelző), de gyanús, hogy a 3-5-7 valami komoly dolgot jelent...
Persze tudom, hogy nem egyformák!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz freddyadu #23674 üzenetére
Ha garis: szerviz. Ha nem garis: szerviz. A vége ugyanaz, távgyógyítással ember meg nem mondja, hogy tuti kábel, alaplap, vagy vidkari az.
Legalábbis ha nem magad akarod megoldani, de ha megkérdezted, akkor valszeg nem fogsz nekiállni otthon megjavítani, nem is ajánlanám. Ha nincs gari akkor valami jobb nevű helyre add be.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest