- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
Anthony001 #16628 üzenetére
HA garancias gondod nem a boltot kell hivni, hanem a gyartot. Laptopoknal ez igy megy. Kiveve persze, ha vetel vmi bolti garit melle. Na az jo esellyel ugrott.
-
M3oH
addikt
válasz
Chabee #16015 üzenetére
Ha ragaszkodsz a W7hez akkor:
Fuji ah531 + W7 135e
Lenovo g580 + W7 135e
SAmsung gyari w7 135e -
M3oH
addikt
válasz
picur27 #13440 üzenetére
Radium nem tulzottan ajanlott bolt. Laptopszalon teljesen ok. Lengyel szerviztol nem kell felni, a tapasztalatok azt mutatjak, hogy gyorsan es jol dolgoznak. Esetleg kicsit olvas bele a Y580 topicba, es kerdezz. Biztos fognak valaszolni a tulajok. Amugy a Lenovo gepekkel nem nagyon szokott gond lenni.
-
M3oH
addikt
válasz
picur27 #13430 üzenetére
LEnovo Y580 veri minosegben az altalad linkelt K55 asust azt tuti. Az uj Dell inspironhoz meg nem volt szerencsem szemelyesen, de az itt leirtak alapjan, jol sikerult a szeria. Es a garija biztos, hogy az egyik legjobb. En a Lenovo es Dellben gondolkodnek, az asus felejtos.
-
-
M3oH
addikt
válasz
ndavebaja #11977 üzenetére
A 2 modell szinte azonos, kiveve persze a procikat. Sztem 130ert win7tel jo ar. i3 pottyet erosebb a B960nal, illetve csak iHD 2000 van benne. De gondolom nem a jatek a foszempont, minden mas alap dologra (net, film, office) eleg a B960. Ha neked fontos a W7, akkor az jobb valasztas, ha inkabb erosebb vas kell es az OP rendszert megoldod mashogy, akkor az i3as verzio a nyero.
-
M3oH
addikt
válasz
junior11 #9843 üzenetére
Fenyes kijelzon szebbnek tunke a szinek, de ennek megvan a hatranya is. Nem azt lattod, mint ami valojaban, bizonyos helyzetekben ez eleg zavaro lehet, de van, akit ez egyaltalan nem erint. En matt parti vagyok,nekem az is van, asszonye fenyes, ami nekem feltunik, de ha folyamatosan olyat hasznalnek, valszeg azt is megszoknam. Matt enyleges elonye, hogy nem tukrozodik, jobban hasznalhato szabadban.
-
M3oH
addikt
-
M3oH
addikt
válasz
MrBacon #8556 üzenetére
EUn belul nincs vam. Tehat nemet/angol ebay/amazon es EU webshopoknal, stb. nem kell ilyennel foglalkozni, vamkezelest sem kell fizetni.
(#8554) Jocozolg: A532 kicsit meg fekete lo
Az elodokbol kiindulva jo masina, de meg nem nagyon van tapasztalat vele. Remeljuk, SpyDuck osszedob ra egy tesztet
-
M3oH
addikt
válasz
MaxxDamage #8550 üzenetére
Free shipping alatt a szallitast ertik. De, ha USbol jon csomag, az szepen fentakad. Foleg, hogy hivatalosan gondolom vmi szallitmanyozasi ceg hozza, sztem tutti. Es igy rajt lesz az ertek (1500$), aminek szepen kicsengeted a 27%-at + 1220Ft vamkezelest, ha hozza akarsz jutni a csomaghoz. Es lehet, hogy 2ev garit adnak, de az megeshet, hogy csak az USban ervenyes, itt nalunk mar nem.
-
M3oH
addikt
válasz
MaxxDamage #8539 üzenetére
Csak szamold hozza a vamot/afat, es mar is nem olyan jo ajanlat. Illetve, megeshet, hogy a garancia sem 2ev.
-
M3oH
addikt
válasz
freestailo #8213 üzenetére
G6-t en nem vennek, itt sem nagyan linkelt modell. ~fel eve volt nalam 3db, nyeklik, csuklik, hullamzik az egesz kaszni. Acer jobban ossze van rakva, mint az.
-
M3oH
addikt
válasz
ész ventura #6984 üzenetére
Borote mester ajanlata messze jobb, mint a Dell. Tudom, hogy 8ezer Ft is szamithat, de hidd el, megeri.
-
M3oH
addikt
válasz
RohenHun #3728 üzenetére
G75 jo kis gep, de mas mint a elotte felsoroltak. Azok elegans, karcsu masinak, nagyabol egy eletre tervezve. G75 is jo minosegu, de ez egy gamer laptop, nagy es nehez(~4,5Kg), ez miatt viszont erosebb hardverben es hutesben, de furan veszi sztem ki magat egy targyalason sztem
Igazabol azt kell eldonteni melyik irany a fontosabb. Nekem G74m van, percig nem bantam, es a g75 is korrekt gep. Az SSD, pedig minden gepen dob, sot en azt mondom, hogy alap dolog ilyen szinten.
-
-
M3oH
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest