Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Kicsit átszabnám :

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? akár holnap délután (ha találok olyat ami olyan amiben biztosan nem csalodnék)
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 190.000 de ha nagyon kell még olyan 200.000 kiizzadható
    (3) Felhasználási kör? játék
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Ami megy rajta (örülnék bf4 meg hasonlóknak nekem már stabil 30-40 elég , akár lowon)
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? is is
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! NEM
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Mind1 , lehetőleg 15,6
    (8) Notebook tömege? Mind1
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nélküle
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Ram lehetőleg 6-8 , de ha kevesebb legyen 2 slotos bővíthető... hdd , és lemez olv. nem muszáj
    (11) Egyéb kívánság? HDMI de nem lényeg igazából
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Játszom
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) ezt a dell-t néztem , és esetleg valami más amit ajánlanátok néztem még külföldi oldalakon az asus n55-sl-t , ez az asus ? esetleg ez 4 gb ram bővítésel ??? Vagy a 4 magos gépnek nagyobb az értelme ?

bocsi az újbóli feltevésből csak nézegettem még a vidi kari miatt a gépeket, egy nvidiásal jobban járnék mint egy 8850hd-s al ?? mert írtátok , hogy amd-nek gondjai vannak néha a driverel....

És laptopban ez a 2mag vs 4 mag ???? van értelme a 4 magnak ????

Új hozzászólás Aktív témák