- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
CoolBoy323 #17428 üzenetére
Csodát akarsz, kraft és minőség jó áron nincs, még fél milláért is kapsz bugokat rendesen.
Ezt mindenképp nézd meg és kérdezz rá tényleg 5 év-e a gari. Ha igen, akkor nincs már több kérdés. SSD-t emg úgy cserélgeted ahogy jónak látod.
Az meg, hogy ki milyen márkát ajánl ilyen agyi stikli, én már mindent hallottam, általában ráhagyom az emberekre, én még épeszű indoklást egy márka ellen 1-2 kivétellel nem hallottam.
peterszky: R-rel is vannak gondok, T az igazi TP élmény. És nem, nem tanultak semmit, ennyibe egyszerűen nem fog beleférni soha az életben egy jó ház és társaik, ez nem tanulás kérdése.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Politika
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- gamer laptop, csere gamer pc, i9 14gen, rtx 4060, 16gb ddr5, 2tb m.2, 2év gari, számla, doboz
- Intel Core laptop / Notebook processzor Cpu
- Intel Core i7-4810MQ processzor i7 4810mg
- HP Laptop 10. gen i5, 16 GB DDR4, 14 col, 512 GB NVMe SSD
- Dell Latitude 5320 (i5-1145G7/16GB/256GB SSD/13.3" ) számlával és 1 év garanciával + táska
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest