- Ivqkzy-: Eddig
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mikor ezek a fogdosások mennek mindig kuncogok. Gyerekek. Hányan láttatok olyat, hogy csak úgy kettényílt keresztben a laptop? Nem sokan. Mert teljesen mindegy, hogy te mit érzel kívülről. Belülről hullanak széjjel. Mind. Nem kintről befele. Érzésre ez a gép is egyben volt. 3 tekerés a csavaron és már mondtam is, hogy okay, ez ilyen, tutira a másik is ez lesz. 350k-s G-s Asusból behoztak egy flottát. Pedig az még "gép volt". Elsőben 4 csavar forgott. Másodikban 5. Következőben is 4. Többihez nem is nyúltam. Az egész videovágós kontingens ment gariba.
Hogy ezen felül még milyen hibák vannak, igen, vannak, abból is lehet válogatni. Csak azért szerintem érzed te is, hogy ez így elég ingovány.
Mosógép és egyéb témára megoldás megvolt: köbö 20 éves ipari Bosch van mindenből nálam. Halál egyszerű, agyonra biztosított, durván mechanikus mindenük. Mosogatógép agyonveri anyám hipermodern Whirlpoolját. Sok vizet eszik? Sokat. Villanyt is kér? Kér. Kell ehhez is 6 havonta új lap? Nope.
És ennyi a sztori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest