Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics
    Jómunkásember

Tessék akkor a speckókat összehasonlítani.

Amúgy miért ajánlanánk olyat, ami nem jó. Leírtuk, leírtam, az Asus konzumer alapokra építkezik. Ergo tök szuper a speckó, de szét fog hullani.

Adtunk javaslatot, de csak hangoztatod, hogy mi vagyunk a hülyék ehhez kb.... Akkor nem értem, miért kéred a tanácsunkat.?

Nem nálunk nem létezik más, ezek azok a termékek, amik beváltak, és nem lehet gyártóra korlátozni ezeket.

A márkahűségeddel szemben viszont nekünk nincs érvünk, Mi leszünk a hülyék, mert nem mondjuk azt, hogy milyen fasza az Asus ( ami amúgy nem.... )

Konklúzió: Te eldöntötted, Asust veszel, ne várd, hogy tapsoljunk hozzá. Vedd!

Csak egy saját gondolat, 9 éve vettem egy HP Probookot, nem volt kiemelkedő jelenség, max masszív, minőségi... 9 éves. És hibátlanul nyílik, feszes a zsanér, pedig csak egy középkategóriás masina... :) Térjünk erre vissza akkor "kicsit később".... :) Vennék én Asust... De nem....

Zárjuk le! Vásárolj, örömmel fogadjuk az észrevételeidet. Igaz, hogy itt több fórumtag is sokkal jobban benne van a témában... De persze, mi vagyunk a hülyék..

"Majdnem 52 fok": hűha... Az aztán jó meleg... :U

Olyan biztos lennél a dolgodban, akkor már rég megrendelted volna... :))

Új hozzászólás Aktív témák