Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Synology NAS-nál, elindítom download stationt akkor utána lekapcsolhatom a böngészőablakot? Nem kell kijelentkeznem vagy bármit csinálnom, hogy ne szakítsak meg valami folyamatot?
Valamint a NAS-t csatlakoztathatom win 7 gépen sima hálózati meghajtóként és kezelhetem is ugyanúgy? -
psg5
veterán
Persze a láma kérdés, hogy nas mire legyen kötve, persze hogy a gigabites switchre és már erre régebben válaszoltatok is...
A 20m-es kérdés azért fenn áll még.
Valamint, hogy az nem baj, így állna fel a dolog a NAS szempontjából:
Modem--router---gigabites switch---20m utp---mégegy gigabites switch--NAS és PC
Vagyis egymásban kvázi két gigabites switch?. -
psg5
veterán
válasz
krealon
üzenetére
Nem hiszed el de pont erre gondoltam.
Az okozhat-e adatátviteli vagy bármilyen gondot ha nem egy rovid 20cm-es kábel köti össze a routert a NAS-val, hanem egy kb 20m-es utp kábel? Ráadásul szép is ez a NAS, így nem kellene eldugni.
Igaz ekkor kell majd mégegy Switch, mert ugyanabban a szobában van egy pc is.
Gondolom a NAS-t közvetlenül kossem a routerre hiába a router csak 100-as ügye? Vagy a NAS is a gigabites switchen lógjon? -
psg5
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Azta! Nem okozhat problémát a sok elosztás adattovábbítás végett?
Mi annak idején építkezéskor készítettük a hálózatot, igaz akkor még nem gondoltuk, hogy mi hogy lesz egy volt biztos, hogy utp kábelek egy szekrényből jussanak el mindegyik szobába, hogy később ne kelljen fúrni faragni vagyis most adott a helyzet. Úgy mértem, hogy a NAS is belefér a kisszekrénybe... igaz ott már ott van a riasztóközpont, modem, router, meg ugye a vezetékek, melyek nincsenek lerövidítve, mindegyiken plussz 50cm ráhagyás...
Mondjuk ha a több switch a rendszerben nem okoz gondot, akkor az megoldható, hoogy:
Modemből-routerbe-switchbe-majd megint egy switcbe megy a lan és akkor az egyik szobában egymás mellett lehet pl a lejátszó és a Nas vagy az egyik PC és a NAS?
Switcből switchbe azért valósulna meg, mert fizikailag ugye a router máshol van mint bármelyik rácsatlakozó eszköz. -
psg5
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
Nagyon köszi mindegyikőtöknek!
Közben módosítottam a rendelést és rendesek voltak kicserélték ugyanennek a típusnak a 8 portos változatára.
Így gondolom mindet tegyem a gigabites switchre?
Még egy: az hogy a PC tudja-e a gigabitet, gondolom az alaplapi lan-tól függ, ha nem tudja, akor gondolom kell egy lan kártya még plusszba abba a gépbe ami nem tudja. Egyik gépben: GA-880GM-UD2H lap van ez úgy látom tudja.Egyébként a Dune HD TV 101 vagy a Rabsperry Pi2 egyáltalán tudja a gigabitet?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nemsokára érkezik a NAS.
Lenne egy hálózatos kérdésem, de szerintem inkább ide passzol.
Adott egy pici szekrény direkt lan és koax elosztásra. Benne egy tarr-os modem, melyre csatlakozik az Asus RT N12 D1-es router, melyből lan kábellel megy padláson keresztüli vezetékeken a lan(utp) kábelek minden szobába, ami aktív jelenleg 4db (2db PC, 1db Duna HD TV101, 1db raspberry pi2). Minden szobába egy vezeték érkezik az eszközhöz.
Rendeltem egy gigabitesswitchet.
Nos jön a NAS a hálózatba és azt is ebbe a kis szekrénybe szeretném elhelyezni. Hogyan tegyem? Mármint a routerből egy lan mehet a switcbe és a switchből mehet a 2db PC,1 Duna és az 1db raspberry fele?, de ekkor a NAST hova kötöm? Vagy valamelyiknek elég lehet a router la-ja és nem kell gigabites? Vagy több csatis gigabites kellett volna? -
psg5
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Igen egyértelműen árban ez nem a legjobb választás csak valahogy el akarom különíteni akár fizikailag is (bár ha nason belül vannak...) az igen fontos már egy példányban máshova is mentve lévő képeket, doksikat az abszolút nem annyira fontos filmektől. Rossz gondolkodás?
-
psg5
veterán
Az megoldható NAS-ban, hogy két 1TB-s lemezt teszek bele, de nem raid-ban szeretném, hanem egyikre a fontos képek, doksik, másikon pedig a nézendő filmek lennének? Vagy ekkor mindenképpen raidban kezelné a lemezeket? Ha ez így jászik, akkor melyik hdd-t érdemes, merthogy az egy 2tb-s mindenképpen jobb árban, de hát külön kellene, wd red?
-
psg5
veterán
Köszi ez megnyugtató!
#17197) hakos1987: Olvasgattam fórumokat, külföldi teszteket és főként a saját oldalaikat és valahogy nagyon eladja magát nekem a Syno, s az általuk leírtak alapján már nem is tűnik ördöngösségnek a használata és üzemeltetése, megérve a dupla felárat, mert ugye elvileg zyxel, majd Qnap jött. Valamint egyértelmű win támogatása van. S valahogy úgy tűnik a legjobb az egyéb terméktámogatásban is. Eldőlve még nincs, de merthogy egyenlőre a router bírja a 60Mb-t (59,7-et mértem) netsebesség emelése után és egy gigabites switch is elég lesz úgy tűnik 215j fele hajlok. Köszönve segítségedet és természetesen ha qnap lesz továbbra is kérve azt.

-
psg5
veterán
Köszi, megnyugtató.
Tudom beállítani 215j-ben, hogy csak én írhassam az adatokat vagyis nehogy más töröljön valamit? Gondolom igen, de ez viszonylag egyszerű megoldás?
Azt látom, hogy a 215j samu tv-re szépen oszthat mindent gyárilag, de egy Pana 50ST60-as tv-t érdemes felokosítani Chromcast-vel a fogadásra? (fullhd filmek médialejátszását a Pana-n egy Dune HD TV 101 biztosítja, csak a többi tartalomra gondoltam)
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Syno 215J-be elsőre 1db 2TB-os hdd kerül, ha egy idő után kell még hely és simán beteszek egy másik hdd-t akkor megoldottam a bővítést vagy ekkor még az első hdd-ről is töröl mindent vagy külön állítani kell majd valamit, hogy fogadja az új hdd-t?
-
psg5
veterán
Lehet nem aprózom el: melyik Synology NAS felel meg mindenben a Qnap 212p-nek (nem árban, hanem hardverezésben)?
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
Nagyon rendes vagy! Köszi.
-Igazából az hogy Asus vagy más az mindegy,d e mint szinte minden kütyü előtt prohardveren kaptam tanácsot és bevállt, ami netszakadás volt, talán az inkább az szolgáltató függő lehetett, talán...tuti be nem vállalnék újracsomagoltat, főleg nem a román e-magtól
pedig jó az ár.
- Igen pont arra gondoltam, hogy elég régóta kb'98 óta azért használunk hdd-ket és nem volt gond velük, max sokszor mellényultam és lassút vettem...úgyhogy egyenlőre külső hdd kihúzva, persze ehhez feltétel, hogy user hibával nehogy fiam vagy feleség nasról egy mappában lévő fényképeket majd törölje...
- Nem tudom kell-e 2TB-s hdd, de valóban jó ár vagyis lehet az a pár ezer belefér
- és így routerrel várok még egy kicsit.
Eléggé izgulok (mint minden új ajánlott vásárláskor) a megrendelés gomb lenyomása előtt
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
2 tv (második most lesz), 2 pc, 1 médialejátszó, lesz a NAS, a többi wifi. Idáig a négy elég volt, de ezek után nem, sőt mindegyik gyerekszobába is ki van építve az utp igazából.
A második tv egy messzi szobába kerül és ott már általában gyenge a wifi jel,de ez a tv nem tudom mennyire fogja be majd, mondjuk fullhd filmeket amúgy sem tudnék wifit áttolni.Mondjuk ahhoz képest, hogy 40-50k költésben gondolkoztam a végén, most 100k felett vagyok:
Új router: ASUS RT-N18U 20.290 Ft
Biztonsági mentésnek külső HDD:SAMSUNG M3 Portable 1TB 20.650 Ft
NAS-ba HDD: WD Red 1TB WD10EFRX 19.168 Ft
Switch a hálózathoz: TP-LINK TL-SG105 6.208 Ft
Maga a NAS: QNAP TS-212P 39.709 FtJó lenne valamit kivenni...esetleg a routerrel várhatok ha a 60Mbit-et kezeli.
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
Köszi.
Gigabites switch akkor is kell, mert nincs elég lan a legtöbb ilyen routeren.
Az biztos, hogy az 520-ast elvetettem már, majdnem biztos a 212p, ha majd ebben az árban egy ugyanilyen felszereltségű és tudású Synology nincs.
Routert meg ígyis úgyis kell vennem mert emelkedik a netsebességem.
Az biztos, ha a Qnap lesz akkor kereslek. -
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
Köszönöm!
Meggyőző leírás, nagy segítség! Amennyiben és ez a valószínűbb Qnap lesz megpróbállak nem sokszor zargatni
(#17134) Tonyk: Valóban böngészőből kezelném, de ahogy olvasom elég sok funkciót lehet mobilra is elérni, azonban nálunk wp-s telefonok vannak, ezért nem lenne mindegy a windows támogatás, de persze nem ez a fő szempont, de azért...
A felvetésért nem haragszom, nem is tagadtam, sőt így kezdtem annak idején, hogy láma vagyok a témában
Mondjuk ezt
"A többi gond majd csak ez után kezdődik"
nem tudom hogy érted, milyen gond?#17135) Alex91: Igen most már nagyon úgy tűnik.
-
psg5
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi.
212p vagy nas520 döntésben:
- win app elvileg qnap-hoz van, zyxelhez nem találtam utalást.
- cpu-ban is dupla különbség van ahogy RAM-ban a zyxel javára?
- külföldi fórumokon már olvasgatok 520-ról, de még nagyon nincs tapasztalat továbbra sem, de a 325 v2 meg nem gondolnám hogy annyival jobb a qnap-tól akár hardveresen is
- demo alapján nagyon tetszik qnap felület, igaz zyxel-ből nem láttam még
- azért nem szaladnék bele olyanba sem, hogy pár hónap és akadozik, meg lassú a hw miatt a nas
- viszont nem szeretnék (bár imádom a prohardvert) másnaponta a topikban segítséget kérni az elejét leszámítva, hogy mindig valami új parancs, beállítás, változtatás, letöltés kell a nas-hoz
- Amiket egyszerre kellene igazából kiszolgálni és ez nem tudom mennyire terheli és ehhez a qnap elég-e:
két tv (ebből egyik saját lejátszó, másik külső lejátszóval) eközben távolról felhőbe képet töltök fel telóról, valamint futnak a torrentek nas-on, a többi eszköz egyidőben nem hiszem hogy hívna le adatokat max az egyik tab ha beállítható, hogy megjelenítse a nas-on lévő fullhd filmeket, de ez gondolom nem működik. (nem tudom dlna vagy samba vagy hasonló táblagépekre van-e egyáltalán)
- elbizonytalanodtam, hogy kell-e nekem nas, de a felhasználási kör meggyőzött, főleg úgy hogy a PC-t folyamatos járatásban ki kell iktatnom -
psg5
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Még egy kérdés. Jelenleg Dune hdtv 101 medialejátszó a másik szobában lévő PC- tárolt fullhd filmeket lan-on kötve gyönyörűen lejátssza. NAS-ról is lefogja és nem kell külön szoftverezni hozzá a NAS-t? Megkeveredtem hogy most valami Samba kmeg DLNa kell a lejátszáshoz...bocs a Lámaságért.
Azért olvasható utána s látom nem lesz gond.😊. Ha tv-re pl dlna lépésre szeretném lejátszani akkor kell a dlna vagy Samba ez nem okoz gondot ha közben másik tv-n simán medialejátszoval akarom elérni a filmeket, de közben be van állítva dlna a Nason?
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
Hú. Köszi a linkeket. A Zyxelét már olvastam, na az akkor sem tett jót a döntésemnek.
Tényleg nem rossz a kezelőfelülete a Qnap-nak.és (#17107) -ZeeZee-
Szerintetek ha a NAS-on lévő fullhd filmet játszom le a hálózaton lévő medialejátszóval és közben 6db torrentet töltök lefelé, valamint fiam játszik valamelyik online progijával és a feleségem pedig tábla gépen böngész akkor nem akad a NAS miatt semmi? (tudom ez már sávszélességtől is függ) itt mos mindegy hogy Qnap vagy az 520Zyxelnek nincs ilyen demó felülete?
Most kérdezek egy lámát: Fullhd filmeket streamelni mit jeletn? Nálam egy Dune Hd Tv 101-es médialejátszó szolgálja ki az 50"-so plazmát és nem tudom egy ilyen stremaeléssel amúgy milyen minőséget ad a NAS, gondolom csak valami kikódolttat amit inkáb tableten vagy mobilon érdemes nézni nem tv-n.
(#17106) Tonyk: Persze az is lehet, hogy már túl sok cikket olvastam és nagyon megijedtema Zyxel felületeitől és attól, hogy szinte minden leírásban kiforrottabbnak nevezik a syno/qnap-okat.
-
psg5
veterán
válasz
hakos1987
üzenetére
Jajjaj, most még nehezebb. Ezért tudakolom pont, hogy a gyengébb hardver mennyire elég, merthogy feláldozzam-e a kezelhetőség oltárán a hw-t...és valóban nem akarok sokat bíbelődni, de azért valamennyi beleférne. Qnap-nál van wp támogatás vagy csak ott is ios és droid?
#17103) -ZeeZee-: Nem tudom, most hakos1987 kollega elbizonytalanított.
-
psg5
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Ebben a cikkben az alábbiakat írják:
" Ebben a kategóriában már alap a fejlett funkcionalitás, a könnyed kezelhetőség, illetve a kiforrott szoftveres támogatás, amelyek tekintetében a ZyXEL újdonsága (egyelőre) nem szerepel fényesen. Habár maga az eszköz a stabilitásával, letisztult megjelenésével kellemes benyomást tett ránk a tesztidőszak során, a közvetlen konkurensek tükrében - ezen az áron - nem tudjuk feltétel nélkül ajánlani a készülék megvásárlását. Annál is inkább így van ez, mert házon belül is találhatunk nála jobb alternatívát, feltéve, hogy lemondunk a megkettőzött hálózati kapcsolatból eredő (vélt, vagy valós) előnyökről."
1., Ebben a kategóriában alap a afejlett funkcionalitás? Melyik hasonlóra gondolhat? vagy valóban egy kategóriára,de árban azok már más kategória.
2., Házon belül talál jobb alternatívát, melyiket?Az gondok okozhat, ha kb 50m-es utp kábellel kötöm össze a NAS-t a routerrel? (távoli szobában lenne), ha kell oda tudom tenni a router mellé csak szűkösen.
-
psg5
veterán
Köszi mindegyikőtöknek!
Úgy gondlom Zyxel-t körbe nézem ha van mégis valahol már tapasztalat és afelé hajlok.
Asus RT N12 D1 routerem elegendő lesz? 4 lan van rajt ezért valamit switchhel kell megoldanom ha jön a NAS, gondolom a NAS azért közvetlenbe menjen rá?
Amúgy ha valamikor kiveszem awd red 1TB-et (mert ez megy majd bele) és ki akarom cserélni, akkor a kivett hdd-n minden adatom rendben lesz ha pl egy külső rack-vel ránéznék másik gépen? Valamint új hdd miatt teljesen újra kell állítani majd a NAS-t? vagy ezek nagyon láma kérdések? -
psg5
veterán
Nagyon köszi mindegyikőtöknek.
Annyira csábító a NAS520-as csak félek továbbra is a beállításoktól, bár gondolom ha a 325-nél már volt magyar akkor ennél is. Csak fura, hogy a hasonló hardveres Synology sokkal drágább...ráadásul inkább költök általában többet csak jó legyen, de elvileg egy hónapja 30k-ban gondolkodtam, most meg hdd-vel már 60k-nál tartok. (igaz volt egy időszak amikor rámondtam, hogy ár nem számít...na az már elmúlt).
Mondjuk azt sem tudom, hogy a felhasználási köröm miatt egyáltalán kell-e ennyire erős nas?
Most már lassan rendelnem kellene. -
psg5
veterán
Az hogy Synology DS216SE-ben kevesebb ram van mint a Zyxel 540-esben (kettő között döntök), nagyon megérzem majd? (torrentezés, médiaközpont, tárolás)
-
psg5
veterán
DS216se vagy nsa325 v2 vagy ZYXEL NAS520
ha a felhasználóbarátság és a gyorsaság számít?
Egyáltalán win támogatás nas520-nál van? Termékismertetőkben csak droid és os-re írják. -
psg5
veterán
Mondjuk hogy Synology vagy Asustor vagy Zyxel azt még nem tudom, hang nem számít mert olyan helyen lesz, csak ne akadjon ha töltünk és közben pl filmet nézünk róla és rettentő felhasználóbarát legyen a kezelőfelülete és a kezelhetősége.
Pl most nézetem a Zyxel NAS520-ast . Az sem lenne rossz ha felhőként tudnám elérni messziről.
-
psg5
veterán
Láttam Aqua-n, hogy van olyan hdd amit úgy hívnak, hogy szerver merevlemez. PL, érdems ilyent venni NAS-ba vagy lehet a hagyományos belső hdd?
Még egy kérdés:
Egy Asus RT N12 D1 szolgálja ki a hálózatomat, de ennek az összes,4 LAN csatija foglalt. A NAS-t esetleg switchel szabad rátenni valamelyikre vagy meg lehet oldani, hogy NAS közveltlenbe az Asus routerbe és az egyik LAN kivezetés meg a NAS-ból megy tovább, kvázi switchként használva a NAS-t?
Synology DS216se NAS-t néztem házi médiaközpontnak, képek tárolása, két merevlemezzel RAID kötve, valamint torrent töltés. -
psg5
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Ha ennyi amit mondtál az bőven belefér.
Csupán annak idején simán belementem, hogy inkább egy olcsóbb eszköz, majd úgyis lehet fejleszteni, meg hozzá venni kiegészítőket, meg majd szoftveresen állítani lehet, meg a drágább se tud többet, meg majd rom frissítés vagy switch vásárlás, vagy majd kiegészítő kábelezés stb. és így eléri a drágább társát. Na iylent már nem szeretnék. (direkt nem írtam konkrét eszközt, mert nyilván több ilyen is volt/van)
Na azt hiszem a jövő évi akcióknál csatlakozom a nas-osokhoz.
-
psg5
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Köszi!

(#16657) kabar:: semmi gond, nem keserítettél el, valóban alapfeltétel volt, hogy az ár nem akadály, csupán kíváncsi voltam,de közben megnéztem az ajánlottat.
Igazából azért nem lőttünk be árat, mert inkább költünk jóval többet ha az annak az ára, hogy ne kelljen buherálni, építeni, állítgatni rendszeresen. -
psg5
veterán
Köszi! Még nem kaptam választ.
Minden fényképet, doksit itt tárolnék valamint egy másik merevlemezen filmeket.
Képet fél év alatt érték el a 400gb méretet, doksik fontosak de kis helyigényűek. Állandóan jó lenne elérni bárhonnan. Filmek terén pedig csak a min 1080 remux jöhet szóba egy Dune hdtv 101 játssza le őket.
Kb ennyi. Nem szeretnék szerelgetni, építeni csak ha kis hibaszázalékkal, egyszerűen lehet megtenni. -
psg5
veterán
Amennyiben első nas használó lennék és a lehető legkevesebb beállítással és legkönyebben, legegyszerűbben használható NAS-t szeretnék és a pénz nem számít, akkor mi jöhet szóba?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Megtudom oldani, amennyiben beüzemelek egy NAS-t otthon, hogy felhőként, mint pl az onedrive vagy google drive, használnám és akár megtudjak róla osztani róla nyilvánosan is pl. képeket és bárhonnan, bármikor elérhetem?
-
psg5
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek.
Igazából tv-re osztanám csupán a filmeket, képeket és egy tuti adattárolásra van szükségem, valamint torrentezésre gondoltam pc kiváltását.(#12907) gbors válasza?: No ez szimpatikus ár, ehhez jön a két hdd, akkor kb 60k nál megállhat? A baj, hogy 70k ért már pc-t lehetne építeni. Mi a fő különbség ha pc-t építek vagy nas?
-
psg5
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek.
Nagyon el vagyok bizonytalanodva, hogy kell-e nekem NAS, lehet elég egy új belső hdd a gépbe, már nem tudom mi a jobb.
Alapszinten mennyibe van hdd-vel mindennel együtt egy NAS? 1TB-os hdd kellene. Mi az alja amit még érdemes megvenni? Zyxel NSA325v2 alternatívája? De mindennel együtt jó lenne tudni.(#12901) jbl: nem is tudom, jelezni fogom, hogy megérdemlem-e a PH!addikt-ot...

-
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyankor mi van, ha NAS-nak bajavan és áttenném a hdd-ket vagy pc-be vagy másik NAS-ba? Azonnal tényleg formázza az új rendszer? -
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Olvasgattam vissza és nagyon elbizonytalanodtam. Nekem lehet túl magas lesz egy ilyen "NAS-os rendszer" pedig ezt terveztem volna.
Mit ajánlanátok, ha azt szeretném csupán, hogy a NAS-on tárolnám a fontos adataimat vagyis egyszer adattárolásra használnám, valamint torrentezésre és filmnézésre, mármint arról jeléenítené meg a Dune HD tV101-esem a filmeket. Ennyi.
Valamint az hogy megy, hogy pl a képeket feldobom a NAS-on lévő egyik hdd-re, de tudok hozzá valami kezelőprogramot tenni? Mármint pl a picasa szépen időrendbe is rendezi őket, valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Plazma TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest