Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz powerup2 #1337 üzenetére
Üdv..
Én kábeleket [itt] vettem..
Nem tudom milyen tp link routered van.. de ha úgy döntsz hogy venni akarsz másikat nem egy horror ára van egy Tp Link 1043ND már 10.000 [van]Az én cumizásom a kábelekkel és annak igaz története..
"Nekem mindenhol 10/100/1000 csatolások vannak.. am azt jeleni hogy a router és a nas 10/100/1000..na én elmentem és vettem a router és a sz.gépem közé és a nas és a router közé kb. olyan vastag utp kábelt mint a kisujjam..Igaz nem sz.gép üzletbe vette, megkerestem az eladót megnézte a gépbe elolvastuk a kábelen lévő adatott arra is az volt írva Cat 6!
a másolási sebességem 11m/sec volt.. szerintem ez megint csak lassú.. mondtam a m.társamnak akinek szintén DS 111 Nassal nyomja..nem lassú az szerintem mondta Ő..
megint elkezdem nyomozni.. és kiderült hogy ennek nem ennyinek kell lenni!
Mi a leggyengébb pont..? hát a kábel.. kicseréltem azt a 2 nyomoronc kábelt amiről azt hittem hogy jó mégpedig Cat 6 utp kábelre.. és a sebességem ha 100% tekintek akkor 2/3 felében 34m/sec a maradék 1/3-ban pedig 54-60 m/sec.. na ez már így döfi..!
Tehát ha arra az elhatározásra jutsz hogy kábel mellett döntesz akkor mindenképpen
Cat 6 utp kábelt vegyél..!Mert mivel egyszer megint csak hálózati eszközt cserélsz..akkor nem kell bajlódni legalább ezzel.."D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest