Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• need

addikt

válasz powerup2 #1337 üzenetére

Üdv..

Én kábeleket [itt] vettem..
    Nem tudom milyen tp link routered van.. de ha úgy döntsz hogy venni akarsz másikat nem egy horror ára van egy Tp Link 1043ND már 10.000 [van]

Az én cumizásom a kábelekkel és annak igaz története..

"Nekem mindenhol 10/100/1000 csatolások vannak.. am azt jeleni hogy a router és a nas 10/100/1000..na én elmentem és vettem a router és a sz.gépem közé és a nas és a router közé kb. olyan vastag utp kábelt mint a kisujjam..Igaz nem sz.gép üzletbe vette, megkerestem az eladót megnézte a gépbe elolvastuk a kábelen lévő adatott arra is az volt írva Cat 6!
    a másolási sebességem 11m/sec volt.. szerintem ez megint csak lassú.. mondtam a m.társamnak akinek szintén DS 111 Nassal nyomja..nem lassú az szerintem mondta Ő..
    megint elkezdem nyomozni.. és kiderült hogy ennek nem ennyinek kell lenni!
    Mi a leggyengébb pont..? hát a kábel.. kicseréltem azt a 2 nyomoronc kábelt amiről azt hittem hogy jó mégpedig Cat 6 utp kábelre.. és a sebességem ha 100% tekintek akkor 2/3 felében 34m/sec a maradék 1/3-ban pedig 54-60 m/sec.. na ez már így döfi..!
    Tehát ha arra az elhatározásra jutsz hogy kábel mellett döntesz akkor mindenképpen
    Cat 6 utp kábelt vegyél..!Mert mivel egyszer megint csak hálózati eszközt cserélsz..akkor nem kell bajlódni legalább ezzel.."

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák