- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gerner1
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Most nekem kéne egy kis segítség srácok! Szóval Zyxel NSA-210 guruk figyeljenek!
Három dolgot kéne megoldani, és tökéletes lenne a NAS.1. Kívülről is el szeretném érni a NAS-t az internet felől. Ha jól tudom ehhez regisztrálni kellene a DynDNS.com-on és meg kéne adni a címet ahova a NAS mindig feljelentkezik. A routerben kell valamit állítani? Van valami rejtett költség ebben a dologban, vagy full ingyenes? Van hozzá valahol tutorial?
2. Kellene egy jó FTP program a NAS-ra. Nem csak olyan ami feltölt, hanem ami le is tud tölteni, és be is tud jelentkezni a jelszóval védett FTP-re, és ismeri az SSL ill. a TLS titkosítást is. Olyan mondjuk mint a FlasFXP, vagy a FileZilla.
3.A harmadik dolog a Transmission. Az lenne vele a probléma hogy nem tudom úgy beállítani, hogy a belső vinyóra mentse a fájlokat. Nem nagy probléma, de kényelmesebb lenne a dolog.
Ha ez mind működne akkor kiválthatnám a miniPC-ket amiket eddig erre használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politikai mémek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Politika
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ Acer Helios 300 i7 11800H RTX 3070 16GB RAM 1TB M.2 SSD ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gaming PC i5 9600KF RX 6700 XT 12GB 24GB DDR4 256GB NVME 500GB HDD
- HP Z240 TWR 500GB Nvme, i7-6700, 32GB
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest