Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz Nyugdíjas #10149 üzenetére
próbálj meg normális stílusban kommunikálni, jó? én sem bunkó stílusban írtam, csak kérdeztem, hogy miért így van az árképzés. és a boltban is tök normálisan el tudták mondani, hogy ez már új szállítmány volt, azért drágább.
a 3k kp-dat meg költsd gyógyszerre vagy a frank hiteledre...monitort megvettem, nem járok többet erre, köszönöm a segítséget azoknak, aki hasznos infóval szolgáltak
[ Szerkesztve ]
-
Louloudaki
aktív tag
de azt nem értem, hogy egész héten van készleten a U2311h a monitorguruban, azt mondták, odamegyek bármikor és vihetem, mert már a maradék készletet tolják ki ugyanis kifutó cucc. erre csütörtökön megemelték az árát egy ezressel. tehát ha egyszer megvették x áron, készleten van, és emelkedett most az euró/frank/minden, akkor miért adják x+1000 áron? meg is kérdezem tőlük délután ha megyek vásárolni...
[ Szerkesztve ]
-
Louloudaki
aktív tag
válasz KAMELOT #10050 üzenetére
ööö ebből az árból veszek egy ~120centis plazmatévét inkább
@vond: de nekem vannak régi jól bevált játékaim, pl hellgate london, monkey island stb, ezek csak 4:3 felbontást ajánlanak fel. amúgy hogyhogy nem lehet már sokáig kapni 2311-et? kifutó széria vagy mi?
@Bip: köszi megnézem ezeket
-
-
Louloudaki
aktív tag
köszi! és ha olyan játékaim vannak, amik 4:3 felbontásra vannak kitalálva, akkor azok mit fognak csinálni egy 16:9esen full screenben, pl hellgate london?
és kapja be az összes gyártó akik nem gondolnak a programozókra, akik szeretnének minél több kódot látni a monitoron -
Louloudaki
aktív tag
sziasztok
tudnátok ajánlani valami jóféle lapos monitort, ami 4:3 arányú, 21-23"-os? fontos a jó álló- és mozgókép megjelenítés, nem hátrány, ha állítható magasságú/dőlésszögű és forgatható is. játékra, videjózásra kéne, na meg photoshoppingolásra!
árban max 50000 de jobb lenne alatta
köszi előre isui: gyártanak még 4:3at vagy már csak a wide full hd 16:9 a divat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest