Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz Kiskutya #129819 üzenetére
Na sikerült összerakni! Első kérdés akinek van acer monitor meg tudná nekem mondani van e fólia a képernyőn? Igazából nem egyértelmű mert látszik hogy van valami réteg rajta de az lehet valami bevonat a tükröződés ellen stb... Nem szívesen kapirgálom amig valaki nem ír hogy mi lehet. Röviden a monitor rohadt jó minden téren előre lépés a 165 hz fantasztikus játéknál meg böngészésnél is a 75hz után. Még csak a dobozból vettem ki semmit nem állítottam rajta de igy is kontrasztosabb a kép látszik a nagyobb fényerő és nagyon szépek a színek! Furcsa viszont hogy keskeny kávának tűnik viszont a kép nem tölti ki teljesen a képernyőt. Meglepett hogy jár hozzá távirányító! A hangszóró csak van igazából szól de ennyi... A fólia azért kérdéses mert ha nincs rajta akkor valószínű megy vissza mert van valami szar ami szerintem nem pixel hiba de nemtom mi lehet. Kisebb vonalba 3mm kb töri a fényt mintha karc lenne de kikapcsolt állapotban nem látszik semmi. Ha nem oldódik meg ez a hiba akkor is veszek egy ilyen monitort mert nagyon tetszik de ezt küldöm vissza. Ilyenkor amugy lehet kérni cserét vagy egyből pénzt kérjem és rendeljek egyet az oázistól pixel garival?
Az utolsó képen látszik a hiba!hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Android szakmai topik
- Witcher topik
- Nikon DSLR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com