Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #49756 üzenetére
Itt is hasonló probléma jelentkezik, p2414 esetén. Van hogy napokig semmi, aztán 1 nap többször (2-3 alkalommal). Ha van infód/infótok, hogy mi miatt történik akkor az jelezzétek pls!
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Ma vegre megjott a monitorom, egy dell p2414h-ra ruhaztam be, remelem nem fogom megbanni.(bar szoljatok ha van valami jobb alternativa ) Csak par percre dugtam ossze, aztan el kellett jonnom, viszont elso benyomasra mintha fako szinei lettek volna(legalabbis az elozohoz kepest, lg22" tn paneles asszem) van esetleg valamk kalibracios dolgom vele? Pixelhibat nem vettem eszre, de azt is letesztelnem. Van ezeknek valami modja?
Elore is koszonom a valaszt!
Ui.:bocsi a tordelesert, mobilrol vagyok.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 27" FHD IPS monitort 70-80k körül. Net, film, játék
Kiszemeltem: acer designra nagyon tetszik (nyilván utolsó szempont), paraméterekben megfelel az elváltaknak. PWM-es a monitor, ez minden esetben gondot jelent? Láttam, hogy sokan nem szeretitek.
Szerintetek? Van jobb ár/érték arányú ebben az árban?
Előre is köszi!
-
arni1
aktív tag
Ismét kérdeznék tőletek, Mit gondoltok a következőkről?
lg 23" 47k
lg 23" 49k
acer 27" 75k
lg 27" 73k
samsung 27" 72kKinézetre a második lg és az acer tetszik a vékony káva miatt, viszont kérdésem, hogy megér-e ennyi felárat úgymond az a 3"? Jó lenne egy 27-es, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre!
Előre is köszi!
-
arni1
aktív tag
Sziasztok ismét!
Találtam egy ASUS monitor+tv kombót, érdeklődni szeretnék mi róla a véleményetek? (kinézeten kívűl, az bazi nagy lett..) 5ms, 300-as fényerő full hd 27", többnyire ezek voltak az elvárásaim, viszont kérdezném, hogy milyen panel található benne?
Előre is köszi!
Szerk.: Az üzletről valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
Köszi a tippet! a BenQ kicsit húzós :/
(#42926) deja vu a 24" ágyból nézve már kicsi..
Viszont mindkettőtöktől kérdezném, hogy ettől nem kellene paráznom?
Termékinfónál ezt írják:
Csomagolás: A terméket védőfóliában, a saját csomagolása nélkül szállítjuk. / THIS PRODUCT DOESN'T
HAVE ORIGINAL PACKAGE.Nem szeretném ha használt, vagy újracsomagoltat adnának..
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Az Elektro outlet nevű üzletről érdeklődnék, hogy mennyire megbízhatóak, van-e valami probléma velük? Kinéztem náluk, most egy akciós monitort. Kérdésem a monitorra is vonatkozik, mit gondoltok róla. A 27-es méretből és a FHD-ból nem szívesen engednék, de ha van esetleg jobb ajánlat azt szívesen várom.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest