Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Tiszteletem uraim!
Itteni ajánlások alapján vettem egy DELL P2314H monitort. A képe hibátlan, viszont időnként 1 másodpercre elsötétül, és mintha mi sem történt volna visszakapcsol. A "valami hiba van a monitorrommal" topikban már többen jelezték ezt, és ott valaki kiderítette, hogy ez egy sorozathiba ami érinti a P23-24 sorozatot (az inverterrel van valami). Cserélték is neki garanciában.
Szeretném kérdezni az itteni szakértőket, főleg az Oázis bolt képviselőit (onnan rendeltem a monitort), hogy tudtok-e erről a problémáról? Ha valóban van ilyen, akkor viszont jó lenne tudatni ezt a kis apróságot a leendő vevőkkel, és ez esetben az ajánlott monitorok sorából kivenni amíg ez meg nem oldódik. Ha nem monitor hiba, akkor tudtok-e valami megoldást erre? Ez kísértetiesen kezd hasonlítani a Sapphire BS mizériára.
A válaszokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G40B 240 HZ ( LS27BG400EUXEN )
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 32GS95UE-B OLED GAMING Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0,03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest