Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz t-joco #85205 üzenetére
Ez nagyon nagy mértékű bevilágítás, tuti hogy valami baja van (talán összeszerelési hiba ). Nekem az LG 27-MP58VQ-P monitor szép egyenletes fekete. Képeket az LG 32LH6047 tévéről készítettem [link], a monitort már nem is fotóztam mert dettó ugyanilyen jó a feketéje.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Brekk
addikt
válasz t-joco #86021 üzenetére
Ha sötétben teljesen szemből nézed és nem fekete az bevilágítás. Már kis szögből is glowt látsz a sarkoknáj ha a monitor közepénél van a fejed, szóval kicsit menj odébb, és a széleket is szemből nézd. Ha így látod a bevilágítást kkor az az. A 65 fényerő még elég sok ahhoz képest sztem nincs vész.
A barna leheta felfénylés, IPSnél nem azonos színű két oldalról nézve a glow.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz t-joco #86035 üzenetére
Nem változik, és a felfénylés és a bevilágítás nem ugyanaz. Ha a barna folt látszik tökre szemből is akkor az bevilágítás. Állj el a vásárlástól ha nem tudsz vele együtt élni. A monitor élettartama során ez nem változik, nem lesz jobb és rosszabb sem.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90943 üzenetére
24" méretben FHD felbontással és VA panellal elég sovány a felhozatal.
A filmnézés és a fekete miatt a VA panel a javasolt.
A kis bevilágítás eléggé példány függő, de talán a szélesebb kávával rendelkezők jobbak ebből a szempontból, mint az extra vékony kávás társaik.
27" méretben már van nagyobb választék, a BENQ GW2760HS ajánlott szokott lenni.
Az, hogy 27"-on a FHD felbontás pixeles-e vagy nem sok mindentől függ (nézési távolság), lehetőség szerint élőben célszerű megnézni, hogy bejön-e a pixelméret valakinek."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90951 üzenetére
IIYAMA XB2483HSU-B3
VIEWSONIC VG2439SMH-2
Tapasztalatom nincs velük, ezeket találtam.
+
a BenQ amit írtál.
Ilyen felhasználás esetén nem szükséges talán a kalibrálás, be lehet lőni szemre is.[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90959 üzenetére
Szerintem a csatlakozók száma és milyensége, az állvány állíthatósága dönthet, a panelekben és a képminőségben ebben a kategóriában nincs különbség. Az MVA is egy VA panel.
75Hz vs 60HZ, van aki már a sima asztalon az egérkurzor mozgásában észreveszi a különbséget, van akinek fel sem tűnik. Inkább játékoknál számít, filmnél nem."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
szasanyi
félisten
válasz t-joco #92685 üzenetére
Én is csak a nyilvánvaló, paraméterek közötti különbséget láttam azt nem, hogy működés közben milyen különbözőséget okoz. Mivel sem ezt ismerem, és a saját monitorodat típusát sem írtadmeg (ami azért lenne jó mert más, hozzáértőbb emberke az alapján talán ajánlhat alternatívát) így ennél többet nem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Objektívek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest